Bomba Gibi Oyun Real Racing 3 v1.0.56/v1.0.9/v1.0.30/Offline Sürüm ve Sınırsız Altın/Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

türkyıldızları

Üye
yukarıda denilenleri yaptım fakat değişen hiç bişey olmadı yardımcı olabilirmisiniz yada yüklemenin bir videosu warmıdır teşekkürler:.

osmanayman

osmanayman

Üye
Marketten güncel halini indir... Sorunsuzdur... 1.0.59 sürümü buradaki data dosyalarıyla uyumlu değil... Yeni data indirmen gerekli... :oke:

kadircaglayan

Üye
Motorola razr xt910da,gayet akıcı oynuyorum loading kısmında bi kac defa oyundan attı genel olarak sıkıntısız rahat. Listeye ekleyin lutfen 1.0.56 version

rzylmz34

Üye
Dosyayi indirecek bir link lütfen arkadaslar :)

warhacker

warhacker

Üye
Ben beğenmedim oyunu nedense :(

xyakupx

xyakupx

Üye
kardeş seni sevmeyen olsun on numarasını yaptım oldu

MusTy4423

MusTy4423

Üye
:tşk::good:

pcwolf

pcwolf

Üye
Oyunu arkadaşıyla oynayabilen var mı arkadaşlar??

osmanayman

osmanayman

Üye
Oyunda Time Shifted Multiplayer (TSM) özelliği var... Bildiğimiz multiplayer yok maalesef... :kotu:

ortak42

ortak42

Üye
tabletim mali400 1.5ghz 1 gb ram var hangi sürümü indiriyim?1.0.30 sürümunü indirdim sd dosyasını wifiden çekti ama oyun açılırken trailerdeyken kitleniyor.hangi sürümu indiriyim?

Polymath

Polymath

Üye
tabletim mali400 1.5ghz 1 gb ram var hangi sürümü indiriyim?1.0.30 sürümunü indirdim sd dosyasını wifiden çekti ama oyun açılırken trailerdeyken kitleniyor.hangi sürümu indiriyim?

1.56 sorunsuz oynuyorum tabda

ortak42

ortak42

Üye
tmm bir deneyim...

- - - Eklendi - - -

tabletim mali400 1.5ghz 1 gb ram var..1.0.30 sürümunü indirdim sd dosyasını wifiden çekti ama oyun açılırken trailerdeyken kitleniyor.
1.0.56 sürümünü yükledim ekranda mavi maymunun olduğu yerden ileriye gitmiyor...sd data çekmiyor 1.0.56 da.
maymun:
http://www.blogcdn.com/blog.games.com/media/2012/07/firemonkeys.jpg
1.0.9 sürümünü yükledim başlangıçta siyah ekranda donup kalıyor??ne yapıyım?yeterli hafızam var.

osmanayman

osmanayman

Üye
tmm bir deneyim...

- - - Eklendi - - -

tabletim mali400 1.5ghz 1 gb ram var..1.0.30 sürümunü indirdim sd dosyasını wifiden çekti ama oyun açılırken trailerdeyken kitleniyor.
1.0.56 sürümünü yükledim ekranda mavi maymunun olduğu yerden ileriye gitmiyor...sd data çekmiyor 1.0.56 da.
maymun:
http://www.blogcdn.com/blog.games.com/media/2012/07/firemonkeys.jpg
1.0.9 sürümünü yükledim başlangıçta siyah ekranda donup kalıyor??ne yapıyım?yeterli hafızam var.

Marketten güncel sürümünü deneyin... :oke:

ortak42

ortak42

Üye
markettekindede sd kartı çekmiyor.

erkanaymak

erkanaymak

Üye
:tşk:

JeanBreaK

JeanBreaK

Üye
Hocam çok teşekkürler gerçekten çok kaliteli paylaşım ellerine sağlık...

osmanayman

osmanayman

Üye

LeYFeaR

Üye
5830 galaxy acede çalışırmı?

jatvalca

jatvalca

Üye
emeğe saygı teşekkürler :oke:

Üst Alt