Bomba Gibi Oyun Real Racing 3 v1.0.56/v1.0.9/v1.0.30/Offline Sürüm ve Sınırsız Altın/Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

loved3v1l

Üye
ilk adımdada yaparmışım aslında ama en alttaki asıl olan hileleri görmemişim.sadece 3 partlık sd dosyalarıyla oluyo zannettim.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Eyvallah bro.
Adamsın :)

efege

Üye
Polypad 7208 tabletim jely beandi,İce cream e döndüm.1.5 ghz ye çkardım(1.3 e düşmüştü kernelde değişiklik yaptım) tableti ama jelly bean de hiç problem olmayan oyun yarışı seçer seçmez görüntüler birbirine giriyor tablet ölü gibi kasıyor.Hiç bir şey yapamıyorum.

By_torque

By_torque

Üye
şükür be... sonunda adam ibi hd oyun bulduk.ellerine sağlık dostum...+1

birde bana(galaxy w) real racing 2 apk verebilir misin?

skylinegti

skylinegti

Üye
teşekkürler...

Kerim.

Kerim.

Üye
Aynalarda görüntü yok bende.açabilir miyiz aynaları?

mpy

mpy

Üye
Rr2 kadar zevkli degil ama deneme imkani olanlar denesin mutlaka.

geneluye

geneluye

Üye
feci bir şey paketsiz boyu 3.8 gb rar 670 mb çok iyi link bulmuşsun eline sağlık

41ultrAslan41

41ultrAslan41

Üye
emegine sağlık.. güzel olmuş

Deamon77

Üye
nexus 4 kullanıcısyım apk yükledim sd attım oyunu açıyorum ama indirme istiyor indirmeyide yarıda kapatıp internet hatası veriyor sebebi varmı..

santrl32

Üye
Arkadaşım emeğine sağlık super oyun yukledim telefon root lu para filan herşeyi game killer ile sinirsiz yaptım. Telefon galaxy s3 ve hiç kasmadan sorunsuz oynuyorum ve bu tür oyun sevenlere tavsiye ediyorum.

ya banada şunu yapmayı bi gösterin game killeri kurdum videolarda ne yapıldıysa aynını yaptım s3 te ama ne altın ne para hiçbiri olmuyo delirecem aciiiil yardımmmmmm!!!!

yagyujubei

yagyujubei

Üye
Başkan eline sağlık

geneluye

geneluye

Üye
hocam eline sağlık öncelikle. ben mali sd datasını v1.0.56 da note 2 de denedim olmadı yine download istedi ne yapmalıyım klasörü felan dataya attım halbuki?

aLLy_

aLLy_

Üye
:tşk:

rodinatr

rodinatr

Üye
Çok sagol kardes.. ilk once marketten indirdim oyunu sonra kurdum ardından senin sayende oyunda zengin oldum :) s3 mini yağ gibi akiyoo ;)

triyaki43

triyaki43

Üye
offline apk yi indirdim sd dosyaalrını klasöre attım yinede indirmeye çalışıyo :S

berdar25

Üye
Öncelikle elinize sağlık.Çok güzel sunum olmuş.Galaxy S i9000 cihazımda tum apklerı denedım.hepsı aynı hatayı verıyor.Oyuna giriyorum.mavi ekran varya EA games orda bekliyorum biraz sonra atıyor oyundan.
Power wr Sd dosyasını yukledım.Android/Data ya attım

yolcuasog

yolcuasog

Üye
yahu şu hile olayını adam gibi açıklarmısınız? baştan savma cevaplar vermeyin lütfen. ben oyunu zamanında marketten indirdimn kurdum. note 2 kullanıyorum. verdiğiniz "doc" dosyasını oyunun olduğu yerdeki "doc" ile değiştirdim onay verdim. neden bu hile bende çalışmadı.yardım lütfen

- - - Eklendi - - -

teşekkür ederim sorunu çözdüm:)

osmanayman

osmanayman

Üye
22 Mart'ta güncelleme yapılmış... Offline desteği getirilmiş... Tabii daha deneyemedim... Güncel versiyonu 1.0.59

osmanayman

osmanayman

Üye
1.0.59 sürümünü denedim ve sorunsuzdu... Boyut ise 1.1 gb... Oyuna offline desteği getirilmiş... :oke:

Üst Alt