Oyunun apk sını indirdim Mali olan sd dosyasını da indirdim. apk yı kurdum. sonraSdcard/android/data ya dosyalarınnı attım Oyun açılırken download yazısı çıkıyor. ne yapmalıyım?
Öncelikle çok teşekkürler paylaşim için.Sony experia ray da çalişti ama oyundan atiyor atana kadar da oynuyorum.Bunu telefonun yetersizliginden kaynaklaniyor herhalde.Yada sizin bildiginiz başka bir sorun olabilirmi.Telefon rootsuzdur.Telefonu rootlamaliyimmi?
Oyunun apk sını indirdim Mali olan sd dosyasını da indirdim. apk yı kurdum. sonraSdcard/android/data ya dosyalarınnı attım Oyun açılırken download yazısı çıkıyor. ne yapmalıyım?
Öncelikle çok teşekkürler paylaşim için.Sony experia ray da çalişti ama oyundan atiyor atana kadar da oynuyorum.Bunu telefonun yetersizliginden kaynaklaniyor herhalde.Yada sizin bildiginiz başka bir sorun olabilirmi.Telefon rootsuzdur.Telefonu rootlamaliyimmi?
arkadaşlar ben googleplaydan indirdim oynadım hatta ideos x5 te hic kasmıyo ama ne hikmetse internetsiz açılmıyo oyunu açıom internet istiyo bide 0mb bisi yazıyo girmiyo neden acaba
aynı sorun ben de var ya bugün okulda indirdim oyunu biraz da oynadım sonra yurda geldim açtım oyunu ama dediğin gibi bir uyarı veriyor internet bağlantısı istiyor, yok mu arkadaşlar bunun bir çözümü?
kardeş galaxy s3'e mali dosyasını indirdim.apkyi kurdum.sd dosyalarını oyunun oluşturduğu dosyaya attım doc ve apk dosyalarının yanında ama orjinalle hileli dosya nasıl değiştirilecek sana zahmet admin sıkıntı bastı valla
1.)indirdiğiniz apk'yi telefonunuza yükleyin
2.)indirdiğiniz sd dosyasıile birlikte SD/Android/Data kopyalayın
3.)Oyunu çalıştırın dİYE KONUDA AÇIKLAMIŞ KARDEŞİM
Ama sen telefonu pcye bağla, bilgisayarımdan telefona bağlan yanı gir, Oradan sd klasörüne gireceksın ıkı secenk varken önunde,
Ordan sdye girince klasörler içinden Android klasörunu bulup gireceksin, Data klasörüne gir ve datanın içine at,
atacagın klasörun ad ıse .com dıye baslıyor olmalı sd yani
kardeş galaxy s3'e mali dosyasını indirdim.apkyi kurdum.sd dosyalarını oyunun oluşturduğu dosyaya attım doc ve apk dosyalarının yanında ama orjinalle hileli dosya nasıl değiştirilecek sana zahmet admin sıkıntı bastı valla
Kardeş indirdiğin dosyaları masaüstune al, telefonu pcye bağla, sonra telefonunda sd card bölümüne gir yan ı sd dosyasını attıgın bölüme gel SDcard>Android>data>.com .. oyunun sd dosyasının oldugu klasöre yapıstır de sorular gelıcek sen kopyala ve değiştir de sonra oyuna gir
oyunun sd dosyasının olduğu klasörü bulamadım yine kardeş ya bi eksiklik var ama ayıkamıyom.indirdiğim dosyalarmı yanlış 3 tane mali dosyası 600mb'lık onları yapıştırıyom bn part 1-2-3 olan dosyaları. galaxy s3'e.bu apk dosyası felan yapıştırılmıyo demi (
oyunun sd dosyasının olduğu klasörü bulamadım yine kardeş ya bi eksiklik var ama ayıkamıyom.indirdiğim dosyalarmı yanlış 3 tane mali dosyası 600mb'lık onları yapıştırıyom bn part 1-2-3 olan dosyaları. galaxy s3'e.bu apk dosyası felan yapıştırılmıyo demi (