ufuk256
Üye
ne oldu oldu bide sd dosyasını wifiden cekelim... olmazsa canımız sagolsun![]()
İlk wifidan çekmiştim kardeşim oda olmadı
ne oldu oldu bide sd dosyasını wifiden cekelim... olmazsa canımız sagolsun![]()
sd dosyasını verdiğim apkya göre mi indirdiniz yoksa kendi sd dosyanızı mı kullandınız?
Valla hocam internetiniz sınırsızsa deneyin derim.ben 3 ayrı apk denedim 2sinde olmadı bunda çalıştı meselaKonudaki sd dosyası
hocam çalışan apk hangisiValla hocam internetiniz sınırsızsa deneyin derim.ben 3 ayrı apk denedim 2sinde olmadı bunda çalıştı mesela
hocam çalışan apk hangisi

İlk wifidan çekmiştim kardeşim oda olmadı
Kardesim çok çok sağol. Arkadaşlar siyah ekran sorunu olanlar bu sd yi yükleyip wifidan çeksinler sd dosyasını sorunsuz oynuyorum şu anda5 dkya kadar bendeki apkyı upload ediyorum bide onu deneyin ama sd dosyasını ayrıca indirin derim.2gb indirmek kolay değil ama en azından fiber interneti olanlar denerse..
karde$ merak etme konuya ekledimarkadaslar konu icersinde paylastigim apk calisiyor kasma falanda yok. apk kurup data dosyasini wifi araciligiyla indirinkullandigim tlf galaxy s2
Kardesim çok çok sağol. Arkadaşlar siyah ekran sorunu olanlar bu sd yi yükleyip wifidan çeksinler sd dosyasını sorunsuz oynuyorum şu anda
İyice tadını çıkarın oyunun.Bu apknın sorunsuz olduğuna adım gibi emindim çünkü 150mBit internetim olduğu için elimde birçok apk vardı ve tek tek denemiştimArkadaşım benim linki ilk sayfaya eklermisin siyah ekran sorunu olanlarda artık sıkıntı olmayacak...karde$ merak etme konuya ekledim
karde$ merak etme konuya ekledim
arkadaslar siyah ekrani hatasi alanlarYeni apk konuya ekliyorumOh be nihayet valla çok sevindimİyice tadını çıkarın oyunun.Bu apknın sorunsuz olduğuna adım gibi emindim çünkü 150mBit internetim olduğu için elimde birçok apk vardı ve tek tek denemiştim- - - Eklendi - - -Arkadaşım benim linki ilk sayfaya eklermisin siyah ekran sorunu olanlarda artık sıkıntı olmayacak...
Linki versene
- - - Eklendi - - -
Linki versene
rica ederim karde$imtamam kardesim sagol
hilesini mi payla$acaksinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEsas bomba biraz sonra geliyor...