Remember Me
Üye
bilmiyorum arkadasim yuklemistiArkada$lar biraz daha bekleyin sd+apk dosyalari gelecekAynı apk bendede var ben ben101 arkadaşımızın apk sd sini bekliyorum ben101 gpu güncellemeside mi recovery moddan oluyor ?
bilmiyorum arkadasim yuklemistiArkada$lar biraz daha bekleyin sd+apk dosyalari gelecekAynı apk bendede var ben ben101 arkadaşımızın apk sd sini bekliyorum ben101 gpu güncellemeside mi recovery moddan oluyor ?
uyumsuzluk sorunu yasayanlar bunu denesin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
saol kardeş bak bu apk ile kaymak gibi oynuyorum hiç sorunsuz hemde tşkler..
şimdi çalışan apk ve sd dosyayı konuya ekledim...ne zamana hazır olur?
Rica ederimTeşekkürler....
şimdi çalışan apk ve sd dosyayı konuya ekledim...off data ne zamana gelir![]()
saol kardeş bak bu apk ile kaymak gibi oynuyorum hiç sorunsuz hemde tşkler..
inşallah kardeşimdostum yakında senden bir dead space apk + sd bekliyorum teşekkürler![]()

dosyaları wi-fi ile mi indirdin haluk kardeşim?..
eski kaldırdım yeni apk'yi koydumevet hocam fiber olduğu için hemen indi şu an her 2 cihazdada sorunsuz oynuyorum hem gs3 hemde one x te her hangi bir takilma veya kasilma yok sanirim önceki apk dosyasindas sorun vardi..
ama görüntü dehşet sanki pc oyunu oynuyorsun gerçekten adamlar kral oyun yapmışlar tam 2 gb lık data dosyası indirdi..eski kaldırdım yeni apk'yi koydum
şimdi sorun yok...
iyi oyunlar...
senin telefonun hangi gpu'yu kullanıyor...ama görüntü dehşet sanki pc oyunu oynuyorsun gerçekten adamlar kral oyun yapmışlar tam 2 gb lık data dosyası indirdi..
senin telefonun hangi gpu'yu kullanıyor...