Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Aynı apk bendede var ben ben101 arkadaşımızın apk sd sini bekliyorum ben101 gpu güncellemeside mi recovery moddan oluyor ?
bilmiyorum arkadasim yuklemistiArkada$lar biraz daha bekleyin sd+apk dosyalari gelecek

bejum3

bejum3

Üye
uyumsuzluk sorunu yasayanlar bunu denesin

saruman_me

saruman_me

Üye
  • Beğen
Tepkiler: osmanayman

Cihan Unlu

Üye
ne zamana hazır olur?

SilentAssassin

SilentAssassin

Üye
off data ne zamana gelir :(

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
konu içeriği güncellendi

maddock

Üye
Teşekkürler....

Cihan Unlu

Üye
dostum yakında senden bir dead space apk + sd bekliyorum teşekkürler :)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
şimdi taraf tutmadan yorum yapıyorum : bu konuda harbi iphone samsungu geçmiş, herkes farkında sanırım bu oyun iphone 5te mükemmel çalışıyormuş :) 8 yıldır nokia kullanıyorum, iphone fanatiği değilim yanlış anlamayın :) hepinize iyi akşamlar :)

saruman_me

saruman_me

Üye
dosyaları wi-fi ile mi indirdin haluk kardeşim?..

evet hocam fiber olduğu için hemen indi şu an her 2 cihazdada sorunsuz oynuyorum hem gs3 hemde one x te her hangi bir takilma veya kasilma yok sanirim önceki apk dosyasindas sorun vardi..

• Beğen
Tepkiler: osmanayman
Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
evet hocam fiber olduğu için hemen indi şu an her 2 cihazdada sorunsuz oynuyorum hem gs3 hemde one x te her hangi bir takilma veya kasilma yok sanirim önceki apk dosyasindas sorun vardi..
eski kaldırdım yeni apk'yi koydum
şimdi sorun yok...
iyi oyunlar...

D u M a N

D u M a N

Üye
Benim telefon build.proplu ideos x5 yani telefon Desire HD olarak gözüküyo ama uyumlu değil diyo neden acaba

- - - Eklendi - - -

Benim telefon build.proplu ideos x5 yani telefon Desire HD olarak gözüküyo ama uyumlu değil diyo neden acaba

- - - Eklendi - - -

saruman_me

saruman_me

Üye
eski kaldırdım yeni apk'yi koydum
şimdi sorun yok...
iyi oyunlar...
ama görüntü dehşet sanki pc oyunu oynuyorsun gerçekten adamlar kral oyun yapmışlar tam 2 gb lık data dosyası indirdi..

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi

Cihan Unlu

Üye
datayı obb ye sürüklüyorum no media dosyası kopyalanamadı diyor iptal oluyor.

Üst Alt