Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

saruman_me

saruman_me

Üye
gs3 te çalıştıra bilen başka varmı arkadaşlar..?

SilentAssassin

SilentAssassin

Üye
Wonderda kasarmi zaten apkyi indiremiyorum.su zippyshareleri bi uploadlaya bileniz. :/ ama kanimca w kasmaz bu oyunu o kadarda abartmayin yahu :)

Yani bilmiyorum bencede kasmaz çünkü yüklediğim tüm oyunları kasmadan oynadım şimdiye kadar ama apk sorunu var sanırım tabletimde bile indiremedim datayı.

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
"Electronic Arts" her zamanki gibi oynu iyi optimize edememiş. ilerki sürümlerde düzelir heralde. Baksanıza s3 de kasıyorsa bizim yapacak bişeyimiz yok.

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
mukamukamuka

mukamukamuka

Üye
s2 de uyumsuzluk sorunu var diyor arkadaşlar ...apkyı burdan indirdim????

SilentAssassin

SilentAssassin

Üye
Arkadaşlar yeni apk denedim W'de uyumsuzluk vermedi fakat 1960 mb data istiyor :/ bunu inene kadar sabah olur :d neyse en azından çalışıyor sanırım

saruman_me

saruman_me

Üye
"Electronic Arts" her zamanki gibi oynu iyi optimize edememiş. ilerki sürümlerde düzelir heralde. Baksanıza s3 de kasıyorsa bizim yapacak bişeyimiz yok.

aynen güncel sürümleri beklicez artık bü sürümde büyük olasılıkla sorun var..:/

ozdenizdereli

ozdenizdereli

Üye
Yani bilmiyorum bencede kasmaz çünkü yüklediğim tüm oyunları kasmadan oynadım şimdiye kadar ama apk sorunu var sanırım tabletimde bile indiremedim datayı.

aynen su ana kadar hic bir oyun donmadi.o yuzden most wanteddende umutluyum :D ama dedigin gibi apk sorunu var.bence iki gune yeni apkler gelir :)

furcin

furcin

Üye
artes i701 de markette uyumlu diyo inşallah kasmaz ama sd dosya lazım wifiden çekiyorum sd dosyalarını hiçbir ea oyununu çekiyorum nedense gpu mali 400

SilentAssassin

SilentAssassin

Üye
Ya ama bu hafıza sorunundan bıktım artık 1960 mb yer istiyor tel hafızası zaten 1,70 gb ne yapacağım şimdi ben :(

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Arkada$lar birazdan sd dosyayi ekleyecegim:yeni apk yi de ekleyecegim

SilentAssassin

SilentAssassin

Üye
SD'yi dört gözle bekliyorum sırf onun için herşeyi sildim olmadı yinede

Purgatory-

Purgatory-

Üye
beklediğim oyundu Teşekkürler adreno 205 de çalışır umarım

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
SilentAssassin

SilentAssassin

Üye
birazdan ekleyecegim hemde beklemeksizin indireceksin ama galaxy w de cok az kasma ile oynuyorum

O kadarcık önemli değil kardşeim sen koy hemen sd yi ya çatladım vallahi oyunu çok merak ettim :D

ozdenizdereli

ozdenizdereli

Üye
bnde duzgun calisan bir apk buldum fakat cok yer istiyor :/ ea bizim gbileride dusunmeli :/ neyse...

SilentAssassin

SilentAssassin

Üye
bnde duzgun calisan bir apk buldum fakat cok yer istiyor :/ ea bizim gbileride dusunmeli :/ neyse...

Aynı apk bendede var ben ben101 arkadaşımızın apk sd sini bekliyorum ben101 gpu güncellemeside mi recovery moddan oluyor ?

Üst Alt