Wonderda kasarmi zaten apkyi indiremiyorum.su zippyshareleri bi uploadlaya bileniz. :/ ama kanimca w kasmaz bu oyunu o kadarda abartmayin yahu![]()
"Electronic Arts" her zamanki gibi oynu iyi optimize edememiş. ilerki sürümlerde düzelir heralde. Baksanıza s3 de kasıyorsa bizim yapacak bişeyimiz yok.
Yani bilmiyorum bencede kasmaz çünkü yüklediğim tüm oyunları kasmadan oynadım şimdiye kadar ama apk sorunu var sanırım tabletimde bile indiremedim datayı.
ama dedigin gibi apk sorunu var.bence iki gune yeni apkler gelir 
Ya ama bu hafıza sorunundan bıktım artık 1960 mb yer istiyor tel hafızası zaten 1,70 gb ne yapacağım şimdi ben![]()
acaba wifiyi kapatip ses dosyalarini silsen :/birazdan ekleyecegim hemde beklemeksizin indireceksin ama galaxy w de cok az kasma ile oynuyorumSD'yi dört gözle bekliyorum sırf onun için herşeyi sildim olmadı yinede
Rica ederimbeklediğim oyundu Teşekkürler adreno 205 de çalışır umarım- - - Eklendi - - -beklediğim oyundu Teşekkürler adreno 205 de çalışır umarım
birazdan ekleyecegim hemde beklemeksizin indireceksin ama galaxy w de cok az kasma ile oynuyorum

stock rommu?birazdan ekleyecegim hemde beklemeksizin indireceksin ama galaxy w de cok az kasma ile oynuyorum
hayir,gpu guncellemesi yaptimstock rommu?
bnde duzgun calisan bir apk buldum fakat cok yer istiyor :/ ea bizim gbileride dusunmeli :/ neyse...