Az evvel pc de oynamıştım.Pc versiyonunda bir dünya sıkıntı var.Tam olmadı derken android versiyonunu burdan gördüm.indirdim kurdum oynuyorum teşekkürler.
Bu arada sd yi wifi ile indirdim.samsung galaxy gt- p1000
offline apk indirdim, Sd dosyasını Sd kart Android Dataya kopyaladım fakat oyunu actıgımda hala 1960 MB indirme istiyor neden? Telefonum Galaxy Wonder Rootsuz( zaten pek anlamıyorum)... Yardımcı olsun biri lütfen
Siz hangi apk yı yüklediniz? Sd datayı wifiden mi indirdiniz yoksa burdan mı? Burdan indirdiyseniz nereye attınız datayı?
Edit: Adreno sd data linkleri ölmüş.Rapidshare veya mediafire a upload edebilir misiniz?
burdaki offline apk'yi kurdum,sd datayı burdan indirdim,dizin aynı yere atıım.telefon hafızamı hafiza kartı ile yer değiştirdim...
inşallah bugün yenileyeceğim
Az evvel pc de oynamıştım.Pc versiyonunda bir dünya sıkıntı var.Tam olmadı derken android versiyonunu burdan gördüm.indirdim kurdum oynuyorum teşekkürler.
Bu arada sd yi wifi ile indirdim.samsung galaxy gt- p1000
linkler olmus sanirim tegra 3 icin lazim htc one x'e yukledim ve araci siyah gosteriyor ve yaris esnasinda heryer karanlik yol gozukmuyor yardim lutfen
tesekkurler.
linkler olmus sanirim tegra 3 icin lazim htc one x'e yukledim ve araci siyah gosteriyor ve yaris esnasinda heryer karanlik yol gozukmuyor yardim lutfen
tesekkurler.