Bomba Gibi Oyun!! Modern Combat 4: Zero Hour v1.0.1 Rootsuz+Offline Yeni Sürüm Eklendi !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Konstantine

Konstantine

Üye
Ne yaptıysam çalıştıramadım.

HTC One S Kullanıyorum ayrıca One X+ dada denedim çalıştıramadım maalesef.
Farklı bi çalıştırma stili varmı acaba ?

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bunu indirmek için arkadasa gidecegim tesekkurler. Adreno ya sorun vermez insallah

cliolar

Üye
Beyler oyun niye ios daki gibi calismiyo hep fps kaybi var. Oyunu hem s3 de hem iphone de denedim s3 de fps katbi var.halledile bilir biseymi acaba

erkanaymak

erkanaymak

Üye
:tşk:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
teşekkürler

kubiilay

Üye
Wonder i olanlar calistira bildimi ayrica calistiysa yer sorununu nasil halettiniz cnku 1.7 e yakin yerim var . Rom cm10 yuklu

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Wonder bu oyunu oynatiyorsa helal olsun diyorum ve uyuyorum...

06 girdap 66

Üye
ekleyenlerin eline saglık

kacacaca

Üye
arkadaşlar htc desire s te oynuyorum. tek kelşme ile mükemmel. paylaşım için allah razı olsun. çok çok teşekkürler :)

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi

larger

Üye
Cok teşekkürler kardes asus tf300 var indiriyrm inşallah kalite guzeldir.

Nasrettin47

Üye
neden yorumum siliniyor beyler anlamadıgımız için soruyoruz herhalde ? şunu yazdım yoruma. indirdiğimiz dosyalardan obb uzantılı birşey çıkmıyor onları açtığımızda 64 dosya çıkıyor içinden bunu hem android gameloft games in içine attım hemde sd card android data daki mc4 klasörüne attım çalışmadı oyuna tıklıyorum siyah bir ekran çıkıyor birşey dönüyor 3 saniye orayı geçiyor sonra hiçbişi çıkmıyor siyah ekrandan baska ses falanda gelmiyor.

constantine__85

Üye
dostum buyuksun bendede kapanma sorunu vardı dediğini yaptım oldu.tesekkurler

mertxxxy

Üye
Wonderda açar mi ? 1,70 gb depolama yeri var ama nasil yuklicez ?

scandall20

Üye
neden yorumum siliniyor beyler anlamadıgımız için soruyoruz herhalde ? şunu yazdım yoruma. indirdiğimiz dosyalardan obb uzantılı birşey çıkmıyor onları açtığımızda 64 dosya çıkıyor içinden bunu hem android gameloft games in içine attım hemde sd card android data daki mc4 klasörüne attım çalışmadı oyuna tıklıyorum siyah bir ekran çıkıyor birşey dönüyor 3 saniye orayı geçiyor sonra hiçbişi çıkmıyor siyah ekrandan baska ses falanda gelmiyor.

bnm de ayni sekilde sadece tek farki bisey dondukten snra oyunu kapatip menuye dönuyor

togo159

Üye
Merhabalar telefonum galaxy Wonder s3 oyun romu kurulu. Oyunu indirdim açtım. New GAME dedim sonra mission1 resmi geldi Sol altta daire kendi etrafında döndü sonra Touch THE Screen yazısı çıktı tıkladım ekrana ve oyun attı hemen acaba nedeni nedir

scandall20

Üye
titaniumbackup dosyası ile çözüyorsunuz oyundan atma sorununu.geçmiş sayfalarda anlattım
tmm anlatmıssın kardesim ama mediafire de şifre istiyo o sifresini sölermisin

- - - Eklendi - - -

oyun sorunsuz çalışıyor titanium backup a da gerek yok. ilk sayfada anlatılanları uygularsanız sorun çıkmayacak. ben de ilk başta çalıştıramadım ama sonradan düzelttim. yapmanız gereken indirdiğiniz sd dosyasını rardan çıkardıktan sonra main.100.com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM.obb uzantılı dosyanın uzantısını .zip yaparak winrar ile açıp içerisindeki 64 tane dosyayı sdcard\Android\data\com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM\files klasörünün içine atıp oyunu çalıştırmak.. iyi oyunlar

- - - Eklendi - - -

bunlar da ilk resimler

dediğin 64 tane dosyayı dediğin dizine attım ama yine acılmıyo

- - - Eklendi - - -

ben de yukledim fakat oyun açılıyor resim geliyor ancak yuvarlak dönüp duruyor.normal de bu gibi durumlarda sd tam olarak doğru yerde değildir.ben o obb uzantılı dosyayı rar yapıp içindekileri filesin içine attm acaba filesin içine direk değilde main.com...diye başlayan klasorlemi atacağım bi yardımcı olun ...

- - - Eklendi - - -

tamamdr beyler halletim yardımınıza gerek kalmadı yinede sağolun. :D oyunda kasma yok fakat ilk açılır iken çok bekliyor.Bunu da beta sürume veriyor ve mükemmel grafikli oyunu zevkle wonderımda de oynuyorum :)
nasıl yaptın hocam bi anlatsana ? telinde rom yüklü mü yüklüyse hangi rom var

- - - Eklendi - - -

neyse calıstırdım bnde ama kasma sorunu var ya :vur

Üst Alt