rica ederimteşekkürler
rica ederimBunu indirmek için arkadasa gidecegim tesekkurler. Adreno ya sorun vermez insallah
sağol kardeşim...ekleyenlerin eline saglık
rica ederim kardeşim güle güle oyna...arkadaşlar htc desire s te oynuyorum. tek kelşme ile mükemmel. paylaşım için allah razı olsun. çok çok teşekkürler![]()
rica ederim inşallah kardeşim çalışır...Cok teşekkürler kardes asus tf300 var indiriyrm inşallah kalite guzeldir.
neden yorumum siliniyor beyler anlamadıgımız için soruyoruz herhalde ? şunu yazdım yoruma. indirdiğimiz dosyalardan obb uzantılı birşey çıkmıyor onları açtığımızda 64 dosya çıkıyor içinden bunu hem android gameloft games in içine attım hemde sd card android data daki mc4 klasörüne attım çalışmadı oyuna tıklıyorum siyah bir ekran çıkıyor birşey dönüyor 3 saniye orayı geçiyor sonra hiçbişi çıkmıyor siyah ekrandan baska ses falanda gelmiyor.
tmm anlatmıssın kardesim ama mediafire de şifre istiyo o sifresini sölermisintitaniumbackup dosyası ile çözüyorsunuz oyundan atma sorununu.geçmiş sayfalarda anlattım
dediğin 64 tane dosyayı dediğin dizine attım ama yine acılmıyooyun sorunsuz çalışıyor titanium backup a da gerek yok. ilk sayfada anlatılanları uygularsanız sorun çıkmayacak. ben de ilk başta çalıştıramadım ama sonradan düzelttim. yapmanız gereken indirdiğiniz sd dosyasını rardan çıkardıktan sonra main.100.com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM.obb uzantılı dosyanın uzantısını .zip yaparak winrar ile açıp içerisindeki 64 tane dosyayı sdcard\Android\data\com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM\files klasörünün içine atıp oyunu çalıştırmak.. iyi oyunlar
- - - Eklendi - - -
bunlar da ilk resimler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nasıl yaptın hocam bi anlatsana ? telinde rom yüklü mü yüklüyse hangi rom varben de yukledim fakat oyun açılıyor resim geliyor ancak yuvarlak dönüp duruyor.normal de bu gibi durumlarda sd tam olarak doğru yerde değildir.ben o obb uzantılı dosyayı rar yapıp içindekileri filesin içine attm acaba filesin içine direk değilde main.com...diye başlayan klasorlemi atacağım bi yardımcı olun ...
- - - Eklendi - - -
tamamdr beyler halletim yardımınıza gerek kalmadı yinede sağolun.oyunda kasma yok fakat ilk açılır iken çok bekliyor.Bunu da beta sürume veriyor ve mükemmel grafikli oyunu zevkle wonderımda de oynuyorum
![]()