Merhaba;
Oyunu kuramayan arkadaslar icin anlatıyorum. 3 gun ugrasıyordum sonunda yabancı bir sitede buldugum seyi ihtimal vermesem de denedim ve oyunu kurdum. Indirmis oldugunuz apk ve sd dosyalarını masaustune alalım. apk dosyasını tabletimize atalım. sd dosyasına simdilik dokunmayalım. Muteakiben atmıs oldugumuz apk dosyasını kuralım ve oyunu acmaya calısalım. Baslangıc ekranı geldiginde ekrandan cıkalım. Daha sonra masaustunde bulunan sd dosyamızın icine girelim files klasoru cıkacak onun icine de girelim 64 adet icerik cıkacak. hepsini secelim (ctrl a + ctrcl c) tabletimizin Gameloft/Games/GloftM4HM dizininin icine 64 adet olan icerigi kopyalayalım. Kopyalama tamamlanınca tabletimizde bulunan android data klasorune gidelim ve su isimde bir klasor olusturalım com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM klasor icerigine bir sey atmıyoruz oyle bırakıyoruz. Muteakiben tabletinizde bulunan mc4 logosuna tıklayıp oyuna baslayabilirsiniz. Not

aha ilk bolumu bile oynamadan kurulumu paylasmak istedim. Cunku cok aradım bi cozumunu bulamastım. Sanıyorum ki isinize yarayacak bu bilgi. Saygı ve selamlarımla. İyi geceler. Android data dosyası sd kart bolumunde olanlar da buna gore uyarlasınlar..