Bomba Gibi Oyun!! Modern Combat 4: Zero Hour v1.0.1 Rootsuz+Offline Yeni Sürüm Eklendi !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
LG Optimus Black P970. Markette cihazınız uyumsuzdur yazıyor ama buradan indirdim ve takılmadan oynuyorum. :ehe Oyunu oynama esnasında videosunu çekip gameloft'a mı göndersem acaba? :ehe Teşekkürler...
Rica ederim....
gönder gönder de adamlar uyumlu listesine yazsınlar :ehe

Jaunus

Üye
Diyeceklerimi yanlış anlamayın.herkes oyunu oynuyoruz diyor ama şimdi birçok arkadaş mağaradan bahsediyor ki oyunda böyle bir yer yok.Bazı efektleri göstermiyor,dinamik objeler,ragdoll efekti,havok oyun motorunun tam anlamıyla uyumsuz olması gibi sorunlar var.Bu farkları anlamak için oyunun en mükemmel şekilde oynanan S2 de birde bakıp bence öyle karar verin derim.

anleyn

Üye
PolyPad 7208 HD ile denedim çalıştırmıyor. Sanırım farklı versiyonları beklemek lazım.

edit: yeniden denedim eski versiyonu çalıştırdım.

youtube.com/watch?v=XV-IKNdy_co

cozep

Üye
ne yaptıysam sensatıon xl de calıstıramadım.burdakı ve nettekı butun yontemlerı denedım.eskı surum calıstı fakat level 3 te karanlık magarada kaldım

wargnerm

Üye
Evet ya karanlik yer orasi oyun hatasi mi yoksa oyle bir bolum var mi duvarlara ates ederek ilerliyorum eski versiyonda ,yeni versiyonda calismadi tablette nasil olacak anlamadim bu is.

cemal1970

Üye
Diyeceklerimi yanlış anlamayın.herkes oyunu oynuyoruz diyor ama şimdi birçok arkadaş mağaradan bahsediyor ki oyunda böyle bir yer yok.Bazı efektleri göstermiyor,dinamik objeler,ragdoll efekti,havok oyun motorunun tam anlamıyla uyumsuz olması gibi sorunlar var.Bu farkları anlamak için oyunun en mükemmel şekilde oynanan S2 de birde bakıp bence öyle karar verin derim.
n
asıl halledeceğiz bunu ya efeckler olmadan sarmıyor yeni versiyon çıkarmı acaba..

karmaskesi

Üye
galaxy s3 te apk yüklenmeden kapanıyor wifiden indiremiyorum. SD dosyasını da burdan indirsem çalışır mi

cozep

Üye
Indirdigim obb ler neden farkli yeni.sistemde obb tek dosya halinde buna bakiyorum wifi.den cekilen apk ler gibi sd dosyasi.lisance.kismindan atiyo oyun deli oldum ya.calistiramadim bi turlu

mikaila

Üye
Htc one v de çalışır mı ?

Jaunus

Üye
n
asıl halledeceğiz bunu ya efeckler olmadan sarmıyor yeni versiyon çıkarmı acaba..
Özel olarak yapacağınız birşey yok.Oyunun versiyonu kesinlikle güncellenecektir.Ama ben sizin yerinizde olsam önce firmware değiştiririm.Bakıyorsunuz aynı telefonda birisinde hiçbir sorun yokken diğerinde oluyor bunun en büyük nedeni firmware 2.side kerneldir.
Ben şahsen en stabil sürümün 2.3.6 olduğunu defalarca kere iddaa ettim.Vice cityde insanlar aynı telefonda sorunlarla karşılaşırken bende en ufak bir sorun yok.

ardakan12

ardakan12

Üye
WiFi ile SD cekilrmi?

ozakin70

ozakin70

Üye
En iyisi wifi ile sd çekene kadar beklemek 3. cüyü bitirmedim daha :D ben bi apk bulmuştum MC3 ün sd dosyasını direk sd karta yükledi ve şimdi tek tık donma olmadan da oynuyorum bunda da böyle bişey olurda hemen indiririm :cool:

ardakan12

ardakan12

Üye
Yeni bir güncelleme gelse wifi ile cekermi peki

dadash251905

Üye
LG Optimus Black P970. Markette cihazınız uyumsuzdur yazıyor ama buradan indirdim ve takılmadan oynuyorum. :ehe Oyunu oynama esnasında videosunu çekip gameloft'a mı göndersem acaba? :ehe Teşekkürler...

ben çalıştıramadım nasıl çalıştırdığını yazarsan buradaki insanlarda faydalanır benim cihazda p-970 .

ahmetalp1

Üye
herşeyi yapdım ancak oyun acılırken bir yuvarlak donüo apkmania yazısı gelio oyuna girmek yerine basdan yuvarlak kısmına gelio ve orada kalıo aynı seyi tekrarlıo tel galaxy W

- - - Eklendi - - -

wifi acıp girdim ama yuvarlagı gecdi acılıs resmi geldi sonra oyundan atdı denedim denedim ama atıo sürekli

nokiae6

Üye
İndiriyorum teşekkürler

ahmetalp1

Üye
sd dosyalarını tekrar attım halloldu teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: ozakin70

Üst Alt