Invoke
Üye
Ne patlatçam ya... Uyarı sistemi forumda mevcut değil. Ayağınızı denk alın. Ban yediğiniz gün özelden mesaj gelir ama mesajı ban açıldıktan sonra okursunuz...

Ne patlatçam ya... Uyarı sistemi forumda mevcut değil. Ayağınızı denk alın. Ban yediğiniz gün özelden mesaj gelir ama mesajı ban açıldıktan sonra okursunuz...

AboooNe patlatçam ya... Uyarı sistemi forumda mevcut değil. Ayağınızı denk alın. Ban yediğiniz gün özelden mesaj gelir ama mesajı ban açıldıktan sonra okursunuz...

önemli olan buranın ceza puanı değil Üstad, İlahi divânın ceza puanıElalem koskoca Osmanlı'ya oğlancı der ama ceza puanı verilir mi bilinmez...

Üstad'tan inciler...önemli olan buranın ceza puanı değil Üstad, İlahi divânın ceza puanı
Bu arada ceza puanı bildirimi ile çalışmalar yapılıyor sanırım..
Üstad'tan inciler...

Dübürümden vurdun beni Dünür

Dübürümden vurdun beni Dünür![]()

Abi gülecek halim yoktu yemin ederim kahkaha attım görünce yaDübürümden vurdun beni Dünür![]()

Dübürümden vurdun beni Dünür![]()

Bu günlerde seni güldürmek bana şeref verir :kalpligöz:Abi gülecek halim yoktu yemin ederim kahkaha attım görünce ya![]()
Allah da seni güldürsün![]()
Hoş buldum by linuxHoş geldin tekrardan Ahmet Abi![]()

Kedi canını yirim senin hay maşallahBu günlerde seni güldürmek bana şeref verir :kalpligöz:

Fiziğim düzgün değil silikon da yok ona göre ye yaniKedi canını yirim senin hay maşallah![]()

Hacı ben silkon satıyorum, lazımsa yollayayım bir koliFiziğim düzgün değil silikon da yok ona göre ye yani![]()

Şeffaf olsunHacı ben silkon satıyorum, lazımsa yollayayım bir koli![]()

Şeffaf olsun
![]()

Hacı ben silkon satıyorum, lazımsa yollayayım bir koli![]()