okankayci
Üye
-
Konu Sahibi
-
kıtaplarla öğrenılebılecegını sanmıyorm ya ben kurcalıya kurcalıya html php ve c dillerını öğrendım merak ettıgın bısey varsa sor özelden konu dagılmasın burdaKodlamayı nereden öğreniyorsunuz yav :// Vatan Bilgisayar da geçen sene Symbian oyun ve uygulama kpdlama diye bir kitap bulmuştum keşke alsaydım :// Nereden öğrendiniz siz??
program bana ait olmadıgı için bişey gelmıyo elımden sanırım premium surumunde gözukmuyodu istersn onu satın alıp rarın ıcındekı prıvate ile degıstırebılırsnArka planda çalışmasa iyi olurdu. Açık programları kapatınca gidiyor.
[mmmooo] iUnlock Pro Slide UnlockProgramın adı neydi?
Ben bulabilirsem
gerçi senin verdiğindede pro yazıyor[mmmooo] iUnlock Pro Slide Unlock
halla halla ama pro versıyonda gozukmemesı lazımgerçi senin verdiğindede pro yazıyor
sanırım ona yapılıcak bısey yoks60v5 de çalışmıyo qt mobility eski diyo(
bide bunun üstunde yapıyım edıtlemeyı paylasırım qml dosyaları farklıdır
degısıtırıcem en kıza zamandaOkan, çalışmaları son sürüm üzerinde yapmalısın. Son sürümü kurup private dosyalarını değiştirdiğim zaman ilk sürüme dönüyor. O yüzden görev yöneticisinde falan görünüyor uygulama. Güzel gidiyor test ettim
degısıtırıcem en kıza zamanda
birazdan halledıp paylasıcamBekliyoruz...
Bekliyoruz...
yazı cok koseye kaymıs onun dısında gozune carpan hata varmı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
onun hakkında bısey dıyemem sımdı ya uzun o bayaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yazı biraz kaymış, o sürükleme çubuğunu daha beyaz yapsan iyi olur ve bende telefonun kilidini açınca bu program açılıyor. Normalde direk başlaması gerekmiyor mu?
Yalnız acayip orijinal bir şey olacak haa!Bir de şifreli kilidin haberini alalım. Ne halde?
malesef ona yapabılecegım bısey yok ya telefonundan kaynaklanıyodur yada programın temelıyle ilgılıdırşarjdan çıkarıyorum hala şarj işareti duruyor programı kapatıp açınca gidiyor şarj işareti. Aynı şekilde şarja takıyorum ama şarj işareti gelmiyor programı kapatıp açınca geliyor
Yazının kaymasını da düzeltsen tamamdır:onun hakkında bısey dıyemem sımdı ya uzun o bayaarkaplanı alabılırımıyım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbide bu halını denermısınız
malesef ona yapabılecegım bısey yok ya telefonundan kaynaklanıyodur yada programın temelıyle ilgılıdır
o zaman çözulurde böyle daha orjınal oluyoYazının kaymasını da düzeltsen tamamdır:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu arada ekran görüntüsü de atayım sağol kaydırma çubuğunu da beyaz yapmışsınBir ara bunların nasıl yapıldığını senden öğrenmem lazım haberin olsun. Bu arada "Kilidi Açmak İçin Kaydır" yerine "Kilidi Aç" yazmayı dener misin?: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?