Haydar
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar çocuk yazıyor orada. Farketmediniz galiba.
çocuğu yargılamaktan ziyade onu kandıranları aklına bu bölücügü sokanları yargılamak lanetlemek lazım.kimse de bana 16 yaşında koca adam olmuş kanmasın falan demesin.!
Allah o çocuk dediğiniz eşşek kadar adama da ansına babasınada akıl fikir versin polise molotof atacak haaaa...ilahi adalet işte... üzüldüm diyemiyecem... üzülen kişilere de o polis babanız olsa yada istanbulda yaktıkları otobüslerde sen anan banan olsaydı yansaydı kandırmışlar bunları dermiydiniz... sanmam...
Hay Allah Razı Olsun senden...
Arkadaşlar çocuk yazıyor orada. Farketmediniz galiba.
kısmen katılıyorum kandırılmış olabilir veyada kendi isteğiyle çıktı kendi görüşleriyle ama o bombayı eline alıp polisime atıyorsa o çocuk değildir herşeyin farkında o şimdi sizin bulunduğunuz otobüse bir molotofkokteyl atsaydı o büyük adam olacak o çocuk olmayacak ve kandırılmış olmayacak değilmi
Kandırılmış kısmına katılıyorum ama çocukluk kısmına katılmıyorum.
Ne çocuğu kardeşim 16 yaşında Eşşek kadar olmuş
Eline bombayı alıp polise atabiliyorsa benim gözümde çocuk falan değil
Tamam.. Susmak ile yetiniyorum dostum. Verilecek cevabım olabilir mi ki daha sana?
Kandırılmış kısmına katılıyorum ama çocukluk kısmına katılmıyorum.
Ne çocuğu kardeşim 16 yaşında Eşşek kadar olmuş
Eline bombayı alıp polise atabiliyorsa benim gözümde çocuk falan değil
Adana'da terör örgütü yandaşlarının gösterisi sırasında polise atmak istediği el yapımı bomba elinde patlayan 16 yaşındaki gencin sağ elinin 3 parmağı koptu.
Yaralanan genç, bombayı başka birinin zorla kendisine verdiğini söyleyerek, "Bundan sonra değil bomba en ufak bir şey bile atmayacağım." dedi.
Olay, merkez Seyhan ilçesi Dağlıoğlu mahallesi Bahçelievler Caddesi'nde yaşandı. Bölücü terör örgütü PKK lehine slogan atan bir grup gösterici inşaat halindeki Dağlıoğlu Polis Merkezi'nde bekleyen polis ekiplerine taş ve molotof kokteyli ile saldırmak istedi. Göstericilerden 16 yaşındaki R.A'nın polise atmak istediği el yapımı bomba patladı.
Sağ elinin 3 parmağı kopan R.A., ambulansla Adana Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bu arada polisler de kopan parmakları buz dolu bir bardağa koyup hastaneye getirdi. Ancak parmaklar aşırı derecede zarar gördüğünden dikilemedi. R.A.'nın polislere, eve giderken kendisini Vedat T.'nin çağırdığını belirterek, onun kendisine "Bunu karakola at" dediğini söylediğini ileri sürdü.
R.A. yaptığı olaydan çok pişman olduğunu söyledi ve "Bundan sonra kimseye taş bile atmam" dedi. Bu arada, R.A.'ya patlayıcı verdiği öne sürülen Vedat T.'nin 7 kez izinsiz gösterilerde polise patlayıcı atmak istediği gerekçesiyle gözaltına alındığı ancak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı ortaya çıktı.
kaynak : samanyoluhaber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?