BOMBA!!! Cepten görüntülü görüşme programı

yukledim işe yaramadı ama genede eline sağlık

uzimuzi

Üye
    Konu Sahibi

iyice araştırırsan sesli de görüşebilirsin. Eksik falan yok yani. Tamam veya arama tuşuna basılı tutup konuşacaksın talk to talk gibi yani.

lınk buzulmus yenılersen sevınırım

Erman_

Üye
bende denedim güzel.. chatroom falan var ama elin japonlarından başka kimse yok

foexan

Üye
blader öndeki kameraya geçiremiyorum görüntüyü
bi el atın yawww.

samsung i550 kullanıyorum

atom75

Üye
nasıl indireceaz bize de soylermisin?alnamadım gitti denedim ama yapamadım ,yardımci ol bana ve benim gibi olan arkadaslara .sağol

ReLax66

Üye
Valla programı kurdum benim N95 8gb ye ama Kimse de bu program olmadıgı icin, daha kimseyle görüşmek nasip olmadı

allah razı olsun senden çok güzel bir chat programı ben kullandım herkese yavsiye ederim

Merhaba Arkadaşlar, ben bugün itibarı ile yükledim E71'ime açtım kendimide gördüm, chat odaları var oralardan her hangi birine girince made in chine hatunlar çıkıyor karşına şimdilik onlarla msj laşabildim ikimizde birbirmizi görüyoruz ancak ben çince bilmediğim için çok ileri gidemedim, program bir garip ama sanki şu değişik kanallarda sohbet numaraları veren kızlar varya onun gibi bişey sezdim biraz daha uğaraşayım yeni bişeyle olursa haber veririm..

umutubay

Üye
hocam ben ímdi yukledım bende n80 ie var denicem nasıl bı program bende merak edıyorum program içinde tesekkurler

--------------- Ekleme ---------------

guseşl program chat odalrı faln var ben kullanmaya calsıyorum

hiç gusel bi program deilmis yani msndeki kisileri faln gosterse daha iyi olurdu

N70 çalıştırmazmı bunu video araması felan var

Mematcan

Üye
burada imichat internet ayarları mevcut

destekleyen modellerde burda

pro8181

Üye
eline sağlık teşekkürler

mehteren

Üye
arkadaşlar internet üzerinden yapıyo sanırım o işi ben n73 e yükledim deneyecek arkadaş olmadığından deneyemedim

gabitare

Üye
benim n95 8 gb telefonum hangi lenki tıklamam gerekiyor yazabilirmisiniz teşekkürler

n95 8gb var sayfadan hangi linke tklamam gerekiyor yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim

o_ozgur

Üye
sanırım karsı tarafta bunu kurması geekiyo 3gp nin olması sart değilmi

sağol kardeş..

n95'te denedim süper çalışıyo, üstelik wifi ile bağlanıldığında ücretsiz...paylaşım için teşekkürler...

Marsol

Üye
Olmuyo arkadas ziplisi yok mu handy ziple telden acardim? Detay gerekli? Help help :Pp