cardanadam
Üye
ya haklısın her şey yerinde olmalı ama gelişmeleri nerden takip edecek o zaman herkes? Benim için hava hoş ben twitterda maxicep'i ve n8fanclub'ı takip ediyorum her şeyde anında haberim oluyo ama herkes de twitter veya facebook kullanmıyo.burası genel bölümü olduğu için bazı konuşarınilk buraya açılmasında bi sakınca görmüyorum şahsım adına.
kaldı ki benimki sadece bir öneri.gelen istekler doğrultusunda moderatörler bi karar alırlar ve biz de o kurallara uyarız.ben fikrimi belirttim ama sonuç olarak paylaşma denilirse paylaşmayız
Benim en rahatsız olduğum gereksiz konuların ardısıra açılması,bu önlenirse forumun kalitesi daha da yükselir.
- Uygulama, tema, oyun, duvar kağıdı paylaşımı yapmak
bu konuyu bir ele alsak sonuçta forum paylaşımdır ve hayat paylaşınca güzelpaylaışmlar lazım
arkadaşım orada paylaştığın bir şeyi burada link olarak koyabilirsin ama burada paylaşıp daha sonra oraya taşınması modaratörleride düşünmek gerek biraz çok yüklenmiyelim adamlara her nekadar onlar mod biz kullanıcı olsakda bu forumu korumak düzenli tutmak bizimde görevimiz bu forum sadece ozanın değil hepimizin herkez bu şekilde benimserse bu forum ne kirlenir nede düzen bozulur haksızmıyım
orda paylaşılıp burda link koyulması olayını düşündüm ama bana aynı şey gibi geldi.sonuçta linki koymak için de konu açılacak.ha ama eğer konu silmek konu taşımaktan kolay olacaksa öyle de yapılabilir.
bence en büyük sorun gereksiz grreksiz onlarca konu açılması.millet 30 saniyesini ayırıp bu konu açılmış mı diye araştırmadan yeni konu açıyor.
özellikle bu güncelleme konularına aşırı uyuz oluyorum forum şu an belle konusundan geçilmiyor.
bence güncelleme konuları bir mod tarafından açılmalı ve yeni bilgi geldikçe onun altında konuşulmalı
Başka önerileri olan varsa bekliyorum. Yarın filan kurallar oturmuş olur.
benim fikirlerim var ama su anda uygulanabilirmi bilmiyorum bi kere yeni üye olanların belli kademeye kadar yorum yapamaması belli bir süreye kadarsa link görememesi gibi adam geliyo aradıgı uygulamayı buluyo iki dakkada üye olup indiriyo emek sömürüsüne izin vermiş oluyoruz sonuçta yeni üyenin kim oldugunu bilmiyoruz diger forumlardan da gelip dosya ve konu calıp paylasıyolar alıntı oldugunu bile söylemezler yani
abi yorum yapamazlarsa nasıl kademe atlayacaklar
abi yorum yapamazlarsa nasıl kademe atlayacaklar
üyelikten bi hafta sonra yoruma acarsın olmazmı çünkü her yeni üye takır takır mesaj yazarsa olmaz hem forumu tanır kuralları ögrenir foruma adapte olmuş olur sonuçta forumunda bi disiplini olması lazım kaliteyi yükseltmek istiyosak
Kademe nedir ? Herkes kademe atlamak istese Mesaj kasarlar. Ortalık gereksiz mesajlarla dolu olur.
üyelikten bi hafta sonra yoruma acarsın olmazmı çünkü her yeni üye takır takır mesaj yazarsa olmaz hem forumu tanır kuralları ögrenir foruma adapte olmuş olur sonuçta forumunda bi disiplini olması lazım kaliteyi yükseltmek istiyosak
abi o biraz zor çünkü şahsım adına buraya üye olup 1 hafta sonra yorum yapmaya başlayacaksam pencereyi kapatır bir daha da aklıma eserse belki uğrarım o foruma
burda yapılan paylaşımlar sonuçta herkese açık bu yüzden de paylaşımın bilgimiz dahilinde yayılmasını istemiyorsak ya rar şifresi olacak ya da yapılan programın içine Maxicep-CanKartaL gibi imzalar atacağız ki nerden geldiği belli olsun
----------Eklendi @ 10:37:28 ---------- Yazıldı @ 10:34:37 ----------
kesinlikle kademenin-rütbenin önemi yok benim adıma
zaten sırf rütbe kasmak için o kadar çok anlamsız mesaj yazan ve ifade koyup mesaj diye gönderen arkadaş var ki artık şikayet edesim geliyor
Bundan sonra karışıklığı önlemek için bölüm kuralları olacaktır. Çok yakında konu güncellenecektir... (Kurallar 07.02.2012 tarihiyle geçerlidir.)
Kuralların geçerli olan bölümler: Symbian^3 Genel, Symbian^3 Yazılım Destek, Symbian^3 Cihaz Destek
- Uygulama, tema, oyun, duvar kağıdı paylaşımı yapmak
- Konularda konuyla alakasız kendi arasında sohbet etmek
- Durmadan aynı konuyu açmak
- Her konuya gereksiz yorum yapmak
- Var olan konudan devam etmeyip başka konu açmak
Değişmesini istediğiniz ya da farklı bir düşünceniz varsa yazabilirsiniz. Şimdilik konu açık olacaktır ama daha sonra yorumlar silinecektir ve konu üst konu yapılıp kilitlenecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?