SeniGördüm
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tamam arada bir konu açarım.10.000 bütçe veririm her gün yeni bir hayali gerçekleştiririz
Arkadaşlar ben bu pc bölümünün pasifliğinden şikayetçiyim.günlerdir kasa toplama isteği çıkmıyor.diğer bölümlerde günde 20 konu açılırken bizde 1tane bile açılmıyorsabahtan beri ara ara bakıyorum hiç kimse yok. bu konuya bir çare bulmamız lazım.acaba bölümü üst kısma taşımak için istekte mi bulunsak??
Tamam arada bir konu açarım.10.000 bütçe veririm her gün yeni bir hayali gerçekleştiririz
Arkadaşlar ben bu pc bölümünün pasifliğinden şikayetçiyim.günlerdir kasa toplama isteği çıkmıyor.diğer bölümlerde günde 20 konu açılırken bizde 1tane bile açılmıyorsabahtan beri ara ara bakıyorum hiç kimse yok. bu konuya bir çare bulmamız lazım.acaba bölümü üst kısma taşımak için istekte mi bulunsak??
Oncelikli olarak icindeki paylasim ve yardimlasma sevkini anliyor ve gorebiliyorum. Fakat PC Donanim denildiginde sadece PC toplamak midir asil konu?
Donanimsal anlamda faydali olabilecek konulari bulup paylasmak, bolumumuzu icerik olarak zenginlestirmek, oldugundan daha iyi bir seviyeye getirmemiz daha guzel olmaz mi?
PC toplamak isteyenlere rehberlik yapmak belli bir bilgi ve tecrube asamasindan sonra herkesin kolaylikla yapabilecegi yada yaptigini dusunebilecegi bir konu.
Asil mevzu gelismekte ve degismekte olan bilisim dunyasinda yuzlerce farkli donanim ve teknolojik oge hakkinda guncel bilgi ve deneyimleri aktarabilmek olmali diye dusunuyorum.
Umarin sen basta olmak uzere cevabimi okuyan diger arkadaslarim beni yanlis anlamazlar
ve mod konuştu
Mod kimligim olmadan da bu cumleyi kuracagima inanan arkadaslarim olduguna inaniyorum
MOD olmasan oyun oynardın..şaka şaka
Beyler ben hergün sizden yeni bi laptop bulmanızı isterim yani sorun yok aslında bi tane buldum nasıl bu iyimiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızçok ısınıyo diyolar çaresi varmı Packard bell ts11hr-626 dan iyimidir nedir iyi oldugu bellide ısınma sorunu varmış nedendir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?