-Bolt Browser Youtube,Myspace Tam Ekran Video İzleme-

Sponsorlu Bağlantılar

mostwanted94

Üye
    Konu Sahibi
-Bolt Browser Youtube,Myspace Tam Ekran Video İzleme-
Bolt Browser'da Youtube,myspace vb.sitelerden tam ekran video izlemek için yapmanız gerekenler;
Bolt Browserı açın.Menu>Preferences bölümüne girin.Ordan Video Settings bölümüne girin.Video Quality bölümünde;telefonunuz internete hızlı giriyorsa(3g li ise)High veya Normal,telefonunuz 3g desteklemiyorsa Low'u seçin.Youtube yada Myspace'e girin.İstediğiniz videoyu search kısmından arattırdıktan sonra videoyu açın.Karşınıza gelen ekrandan Play tuşuna basın.Ekran Loading %0 yazısı geldiğinde sayfanın en altına inin(Bunu 8 tuşu ilede yapabilirsiniz.)Video yüklendiğinde tam ekran olucaktır.(Bazı telefonlarda sayfanı %75 ini kaplıyor).Eğer videoyu daha büyük olarak seyretmek isterseniz ekranı yana döndürmeniz gerekir.Bunun için de Menu>Preferences bölümünden Landscape Oritentation'un başındaki kutucuğu işaretlemeniz gerekir.
Bu yöntemi bizzat kendim deneme-yanılma yöntemiyle buldum.Lütfen emeğe saygı.

Bolt Browseri indirmek için telefonun kendi internet tarayıcısından
adresine girmeniz ve telefonunuza uygun bolt browseri yapmanız yeterlidir.

• Beğen
Tepkiler: SERTREIS, asi34 ve ınanckan

erknaydmr

Üye
SEVGİLİ MOSTWANTED YAZINI TAM VE SAGLIKLI BI SEKILDE OKUYAMIYORUZ TUKCE KARAKTERLER KULLANMADAN TEKRAR
YAZABILIRMISIN :naughty: TESEKKURLER

mostwanted94

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuyu cep telefonundan açtığım için metindeki karakterler okunmuyordu.Şimdi metini düzelttim,rahatlıkla okuyabilirsiniz.

abos

Üye
Sanamı kalmış tüzeltme hani nerden indirecez birşeyide bozmayın kardeşim bişey biliyormuş gibi her işin içine burnunuzu sokuyorsunuz

dreemboy_

Üye
beyler samsung star wifi de bolt 2.31 neden açmıyoo yardımmm

ZeynEpmin

ZeynEpmin

Üye
Telefonumu servise göndermeden önce gayet güzel kullanabiliyodum fakat güncelleme yapmmışlar artık kullanamıyorum....:nono:

xqz5

Üye
bu bolt browser ın n70 uyumlusu hangisi yaf yardım etsenız bırınız

Üst Alt