bolt 2.30 youtube gir video izle her telefona uyumlu...

Sponsorlu Bağlantılar

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: ahmet yapar ve kazaza

akat_lar

Üye
tek kelimeyle harika bir browser...bilgisayarda siteler nasılsa bu browserda da aynı....%100........ video çalıştıramadım yanlız

--------------- Ekleme ---------------

wt3 de youtubeden video izlerken %100 doluyor sonra telefon reset atıyor..çözümü varmı

meteorlift

meteorlift

Üye
youtubeye n95 ten programsız girmenin en kolay ve kesin yolu 3g ile baglanıyosanız örnegin vodafone internetse bağlantınız ( ayarlar + bağlantı + erişim noktaları + vodafone internet + seçenek + gelişmiş ayarlar + dns adresine girin ve birincil dns adresi 4.2.2.1 ikincil dns adresi 4.2.2.2 yapın, wlan ile bağlanıyosanız önce wlandan buldugunuz bağlantıyı tanımlayın ve vodafone internet ayarlarına n'aptıysanız aynısını uygulayın...VE real player'a girip seçenekler + ayarlar + akış + şebeke + varsayılan eriş. noktasına girip hangi bağlantıyla you tubeye giricekseniz onu seçip kullanın...ister real playerdan video indir kısmına adres girip bağlanın ister nokia cihazınızın web browser'ından girin ( :ehe istediginiz :ehe ) siteye girer... iyi seyirler...başka yerde verildimi bilmiyorum ama bu benim kendi fikrimdi VE KESİNLİKLE ÇA-LI-ŞI-YOR...

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
tek kelimeyle harika bir browser...bilgisayarda siteler nasılsa bu browserda da aynı....%100........ video çalıştıramadım yanlız

wt3 de youtubeden video izlerken %100 doluyor sonra telefon reset atıyor..çözümü varmı
abi wt3 java sorunu var w980 çok iyi al tavsiye ederim

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
işte çözüm bu 2.11 versiyon yeni versiyonlar hata veriyo 2.30 2.31 ama 2.11 sağlam .... rogramı yukleyin ilk girişte sizden yeni versiyonu yuk dicek ama siz hayır deyin . videolari keyifle izleyin... bir tesekkür etmeyi de unutmayin...

link e tıklayin...
http://www.maxicep.com/attachments/53339d1280001903/

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
bir tesekkürü çok görmeyin

cozankurt

Üye
dostum bunu nasl ve nereye yuklycem telefonum çin üretimi bb bolt :?

t.neslihan

Üye
telefonuma kurmaya çalışıyorm ama geçersiz dosya diyor yardımcı olurmuunuz naıl yapmam gerekiyo??

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
hafiza kartina at ordan ac

murat27218

Üye
JAR bulunamadı diyo arkadaslar w-t3 varda bnde

nsmumutcan

Üye
bende de jar bulunamadı dedı wt3 de ..

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
hafiza kartina at ordan aç

rajni

Üye
vt3 ten video seyredemiyorum nasıl yapılıyor bilen varmı
tşkrler

çavuş ayrıntılı açıkla

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
vt3 ten video seyredemiyorum nasıl yapılıyor bilen varmı
tşkrler

çavuş ayrıntılı açıkla

ben de t1000 var youtubeden izliyorum bağlantı hızın duşuktur ondan izleyemiyorsun .....

dadyof

Üye
ya you tube i açmıoooooo

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi

bunu deneyin ............

By_vezir

Üye

bunu deneyin ............

Telif hakkı nedeniyle kaldırılmış. Başka link varmı jar uzantılı olan ? İlk mesajdaki link jad olduğu için açmadı wt-3

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
cep telefonun dan google a gir bolt yaz ara bolt un kendi sitesi bolt browser ordan en alttaki link i indir bu kesin olur ..........

ekodinamik

Üye
her telefona uymuyor bende nokia n900 çakması var wifili olan telefon.

aslında çok da aradığım özellik değil video seyretmek.

denilenleri yaptım program telefonda çalıştı. ama youtube a girince bekliyor açmıyor.
bolttan video ayarlarını da yaptım sonuç gene aynı.

bir arkadaşım bana altyapısı sağlam telefonlarda youtube oynatıyor demişti.

belki ondandır..
tarayıcıyla alakası yok yani .

en hızlı tarayıcı bu arada google chromenin mobil tarayıcısı isteyen olursa bana [email protected] adresine bu siteden girdiğini konunun ne olduğunu detaylı açıklayan bir açıklama yollaması yeterlidir..

Üst Alt