Böle köyünü kurup yöneteceğin tarzda oyun warmı?

Sponsorlu Bağlantılar

schwars

schwars

Üye
    Konu Sahibi
Böle köyünü kurup yöneteceğin tarzda oyun warmı?
Böle köyünü kurup yöneteceğin tarzda oyun warmı? vb. oyunlar The settlers gibi oyunlarrr?

-uninvited

-uninvited

Üye
buna bakmak istersen buradan indirebilirsin ->

Preloader

Preloader

Üye
qloxy yardımcı olmuş zatn :)

İYİ FORUMLAR ARKADAŞLAR ;)

AHMED...

AHMED...

Üye
ikariam var kardeşim browser oyunu şehir kurup hem kara hemde deniz olarak savaşıyorsun kendini geliştiriyorsun ham madde üretiyorsun vb bunun gibi bir sürü özelliği var olur dersen bulunduğunu adanin linkini vereyim arkadas olarak gel ham madde olarak çok yardımım olur çabuk gelişirsin benim suanda 4 tane şehirim var oyunda beşinciyi kurmak üzereyim istersen link veririm

Preloader

Preloader

Üye
ikariam var kardeşim browser oyunu şehir kurup hem kara hemde deniz olarak savaşıyorsun kendini geliştiriyorsun ham madde üretiyorsun vb bunun gibi bir sürü özelliği var olur dersen bulunduğunu adanin linkini vereyim arkadas olarak gel ham madde olarak çok yardımım olur çabuk gelişirsin benim suanda 4 tane şehirim var oyunda beşinciyi kurmak üzereyim istersen link veririm

Dostum sen yanlış nladın burası s60v5 bölümü s60v5 ikariam yok zatn internetten oynanan bir browser oyununu s60v5 telefonlar çalıştırmaz.

kahraman154

Üye
Ben n5250 de ikariama üye olup başladım. Yani s60v5de oynanabiliyo ama çok hızlı net lazım. Zaten bu yüzdn oynamıyorum artk

Preloader

Preloader

Üye
Ben n5250 de ikariama üye olup başladım. Yani s60v5de oynanabiliyo ama çok hızlı net lazım. Zaten bu yüzdn oynamıyorum artk

Dostum arkadaş .sis formatında yüklenebilen bir oyun istiyor browser oyunu değil.

AHMED...

AHMED...

Üye
"E=JoqeRPoqeR;5648429]

Dostum sen yanlış nladın burası s60v5 bölümü s60v5 ikariam yok zatn internetten oynanan bir browser oyununu s60v5 telefonlar çalıştırmaz.
[/QUOTE]

" opera mobilden oynuyorum ben de bende de 5800 ondan hiç girmedim Belki opera mobilde yeterli hafıza yok uyarısı verebilir denemedim ama oyunun mobil sayfasi var

Preloader

Preloader

Üye
"E=JoqeRPoqeR;5648429]

" opera mobilden oynuyorum ben de bende de 5800 ondan hiç girmedim Belki opera mobilde yeterli hafıza yok uyarısı verebilir denemedim ama oyunun mobil sayfasi var
[/QUOTE]

Pardon dostum ben opera miniden girdim çalışmadı mobilden denememiştim.

İYİ FORUMLAR ;)

dodge6161

dodge6161

Üye
arkadaşım bu oyun var adı Lidle big city
Bu

muzo62

Üye
little big city
green farm
kingdom & lords
millionaire city