[Boldbeast] Nokia Call Recorder v2.80(0) S60v3/S60v5/S^3 SymbianOS9.x Unsigned Türkçe - MaxiPDA

serinaga

Üye
Pro unsigned yazyoo, ama sertifika hatası veriyor. Sertifikalandırma mı lazım ???

evet üzerinde oynanmış programların yüzde 90'ı imzasız olur. ya sertifika yaparsın ya da hack.

hassan27

Üye
n8 de denedim çok güzel çalışıyor.
ellerine kollarına sağlık

Tepkiler: cetinadam27

slowmen

Üye
5800 da calıstı guzel program olmuş tşk

skyyoung

Üye
sertifika hatası veriyor bunu nasıl yapıcaz yardımm

aksu1402

Üye
n8 de sorunsuz çalışıyor ancak dosya yöneticisinde kayıtları bulamadım. Programda dinlerken sorun yok. Deneme amaçlı bildiğim bi klasöre kopyalama yada taşıma yapayım dedim ama programdan çıktı nedenleri bilen varmı???

sertika hatasını nasıl çözüceğiz bilen arkadaşlar yardım lütfen....

scicek35

Üye
gercekten harıka c7 de calısıyor tık ses yok fewkalade..

sduman

Üye
5800 çalışıyor fakat nedendir anlamadım epey kullandıktan sonra kayıt yapmamaya başlıyor nekadar denediysem düzelmedi yamlız bi kereliğıne programı açıp kapatiyorum kayıt yapıyor ondansonraki aramalar kaydetmir

hasoben

Üye
ben yukleyemıyorum sertifika hatası veriyor hack mek ne ıse yarıyor yuklemye calıstım telefon acıyo kapanıyor kendı kendıene telefonumu hackledıler anlamadım gitti nokia c5-03 telefonum

hsyn73

Üye
Her bakımdan müthiş bir kayıt uygulaması ... aradığım bütün özellileri barındırıyor. bunu hazırlayanların aklı devamlı çalışsın sağlıklı olsunlar.....teşekkürler...

hsyn73

Üye
Her bakımdan müthiş bir kayıt uygulaması ... aradığım bütün özellileri barındırıyor. bunu hazırlayanların aklı devamlı çalışsın sağlıklı olsunlar.....teşekkürler...
yükledim 20 gündür kullanıyorum. ara sıra 2-3 aramada-aranmada bir kaydetmiyor...

program sorunsuz çalıştı ama kaydedilen sesi amr olarak kaydediyo onu waw yapmak için olan ayarı bulamadım ayarlarda okadar aradım ama

----------Eklendi @ 06:23:19 ---------- Yazıldı @ 06:13:38 ----------

tamam kardeşim buldum tekrar teşekkkürler paylaşım için

ametlim

Üye
teşekürler arkadaşım