Bodrum'a indi, önüne gelene saldırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Bodrum'a indi, önüne gelene saldırdı
Bodrumlular'ı kovaladı, otomobillere hasar verdi.
Muğla'nın Bodrum ilçesinde Pazar günü öğle saatlerinde şehir merkezine inen dev domuz insanlara ve otomobillere saldırarak kent sakinlerine kabus yaşattı. Küçük çocukları babasının kucağında metrelerce kovalayan domuz üç arabanın aynalarını kırdı, araçlarda hasar meydana geldi. Gazetecilerin bulunduğu otomobilede saldıran domuzun Pazar günü tatilinde yürüyüşe çıkan Bodrumlulara yaşattığı kabus DHA kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

DEV DOMUZ ŞEHİRE İNDİ, GAZETECİLERE SALDIRDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Pazar günü saat 13.0 sıralarında Gökçeler dağından şehir merkezindeki 800 konutun bulunduğu Kale Konut Sitesi ve Osis Alış Veriş Merkezi yakınlarına inen yaklaşık 350 kg. ağırlığındaki dev domuz önüne gelenlere saldırdı. Site içerisinde ve alış veriş merkezinin yan caddelerinde koşturan domuzu görüntüleyen DHA muhabirlerinin bulunduğu otomobilede saldıran domuz araçta hasar meydana gelmesine neden oldu.

1,5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNU ZOR KURTARDI

Ardından eşi Özlem Güngör (30) ve 1,5 yaşındaki Asmin Güngör isimli kızı ile birlikte yürüyüşe çıkan marina görevlisi Yılmaz Güngör'ü (34) gören domuz bu kez Güngör ailesine saldırdı. Kucağındaki küçük kızı ile birlikte metrelerce cadde ortasında koşan ve ardından bir arabanın arkasına saklanarak kendisini kovalayan domuzun darbelerinden son anda kurtula Yılmaz Güngör eşi ve küçük kız korku dolu anlar yaşadı.Dakikalarca ağladı.

Güngör ailesinin peşini bırakan domuz bu kez de yoldan otomobilleri ile geçenlere saldırdı. Üç otomobilin aynaları kırıldı iki otomobilin kaportalarında hasar meydana geldi.

Yaklaşık 15 dakika Bodrum cadde ve sokaklarında koştuktan sonra Gökçeler dağına doğru giden ve gözden kaybolan domuzun ardından cadde toplanan domuz mağdurları korku dolu anları anlattı.

Yılmaz Güngör ôEşim ve kızımla yürüyüş yapıyorduk , uzaktan domuzu görünce önce köpek sandık, ardından domuz olduğunu görünce, heyecanlandık ancak saldıracağı aklımıza gelmezdi. Çünkü şehri merkezinde ilk kez domuz görüyoruz. Ardından domuzun eşime ve bize doğru koştuğunu görünce kızımı alarak kaçmaya başladık. Çok büyük ve korkunçtu bir otomobilin arkasına kendimi atarak kurtulabildim, eşim, ben ve kızın olayın şokunu uzun süre atlatamadık. Bildiğimiz kadarı ile domuzlar kentin kenar mahallelerine yiyecek için gece veya sabah erken saatlerde inerler, ama burası hem şehrin merkezi hemde öğle saati, hala şok içindeyizö dedi.

İnsanlara saldırdıktan sonra diğer sitelerin bahçelerine giren yiyecek arayan domuz yaklaşık yarım saat sonra geldiği Gökçeler dağına doğru geri döndü.

Tepkiler: Reşwan ve Necmati
Çok Pis bişey Bu Hayvan YA...

Tv'de izLedim.arabanın icinde kameraya ceken adama dogru saLdiriyor adam "anani" deyip duruyordu

Çok lanet bi hayvan ya yaralayarak insan öldürdüğünü,o derece ilerlediğini duymuştum

gerçekten çirkin ya ben görmüştüm daha önce bu hayvanı

Reşwan

Emekli Yönetici
bahçede karşıma çıkaydı da üzümlü 7'li tüfek'le devireydim

Revengeful

Emekli Yönetici
Bodruma kışa doğru domuzlar yaza dogruda bazı ayılar iniyor..

yürüme

Üye
gel buraya da biraz avlan beklerim domuz da var şaka değil yane onun içim dedim karşıma çıksa devirirdim hemencek
ya yanında mühimmat olmadan gelirse o zaman ne yapcan ben kendimi kurtarabilirim her zaman belimde taşırım sen ne yapcan

En Sevmediğim Hayvan Türü İğrenç Böööğk..

Burak

Üye
    Konu Sahibi
o nasıl bir tiptir arkadas ya tövbe tövbe.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...