BODEX, Jel Deterjandaki Üreyi Atıp Jeli Sıvılaştırdı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
BODEX, Jel Deterjandaki Üreyi Atıp Jeli Sıvılaştırdı

İnsan sağlığına verilen önem arttıkça, sanayiciler de daha sağlıklı ürünlere ağırlık veriyorlar.
Son olarak, İstanbul’da kurulu BODEX deterjan fabrikası tarafından yoğun olarak üre içeren jel deterjanın yerine kullanılmak üzere, hiç üre içermeyen sıvı jel üretildi. BODEX Deterjan’ın Ürün Geliştirme Bölümü’nden verilen bilgiye göre, sıvı jelin katı jele oranla tüketiciye sunduğu avantajlları şöylece sıralamak mümkün.

NİÇİN SIVI JEL ?

1) ÜRE İÇERMEZ. Katı jeller % 15’e yakın oranda üre içerirler. Bilindiği gibi üre, esasen bir gübre türüdür. Ve üre, sadece jelleşmeyi sağlamak için kullanılır, temizlikle ilgili bir fonksiyonu bulunmamaktadır.
2) ERİTME PROBLEMİ YOKTUR. Katı jelleri eritmek zordur. Oysa sıvı jel kolayca erir.
3) İSRAFI ÖNLER. Katı jel kullanılırken, jelin önemli bir kısmı hiç eritilemeden doğrudan suya atılır. Oysa sıvı jelin her damlası kullanılır.
4) KATI JEL GİBİ ELLERİ TAHRİŞ ETMEZ. Katı jellerin elleri ne kadar tahriş ettiği bilinmektedir. Bu yüzden, eldivensiz kullanılmaması önemle vurgulanır. Sıvı jel katı jelle kıyaslanmayacak derecede cilde uyumludur. Bu yüzden, özellikle ağır işçilerin el temizliğinde sıvı jel kullanılması tavsiye edilmektedir.
5) DURULAMASI KOLAYDIR. Katı jeller, bulaşıklarda kalıntı bırakabilir. Bu yüzden durulaması zaman alır. Sıvı jel, durulama kolaylığı da sağlar.
6) BULAŞIKLARI PARLATIR. Sıvı jel, bulaşıkları çizmeden temizler ve parlatır. Sıvı jelin, bulaşık yıkamadan sanayide ağır kirleri temizlemeye, genel temizliğe kadar çok çeşitli kullanım alanı var. Tüketiciler yeni ürünle ilgili tüm bilgileri BODEX’ in 0800 261 26 08 numaralı Ücretsiz Tüketici Hizmetleri hattından alabilecek. Sıvı jel, ilk olarak 35 Kg.lık endüstriyel tüketime yönelik PE bidonlarda satışa sunuldu. Talebe göre daha küçük ambalajlarda da üretim yapılabilecek.
Detaylı bilgi
TARİHÇE
Bodurlar Kimya; evsel temizlik maddeleri ve endüstriyel temizlik kimyasalları konusunda 1977 yılında üretime başlamıştır. 30 yılını dolduran Kuruluşumuz, bu çeyrek yüzyılı aşan bilgi ve teknoloji birikimini ürünlerine ve hizmet kalitesine yansıtmayı başarabilmiş, deterjanda otorite bir kuruluştur. Toz ve sıvı olarak 100’ü aşan ürün çeşidiyle, temizlik maddeleri üretimi, pazarlaması ve dağıtımında kaliteden hiçbir ödün vermeden, daima yükselen bir trend izlemektedir.
TESİSLER
Bodurlar Kimya; üretim, depolama ve pazarlamayı aynı çatı altında toplamak amacıyla İstanbul’un Anadolu yakasında inşa ettirdiği modern fabrika binasını, 2001 yılı başlarında faaliyete geçirmiştir. Yeni tesislerde son teknolojiye uygun titiz, hassas ve kaliteli üretim yapılmaktadır.

ÜRÜNLER
Bodurlar Kimya, endüstriyel ürünlerde BODEX ve MAXEM markalarıyla ve;
• Mutfak Hijyeni Ürünleri
• Çamaşır Hijyeni Ürünleri
• Genel Temizlik ve Bakım Ürünleri
• Kişisel Bakım Ürünleri
• Endüstriyel Hijyen Ürünleri
ana başlıklarında toplanmış ürünler imal etmektedir.

Flore Max markasıyla, nihai tüketiciye hitap eden raf çeşitlerine de giren kuruluşumuz; teknolojiyi izleyen değil, teknolojiyi üreten bir perspektifle her yıl sektördeki saygın ismine uygun olarak kontrollü ve istikrarlı bir şekilde büyümektedir.
KALİTE GARANTİSİ
Bodurlar Kimya’yı sektördeki diğer firmalardan ayıran bir diğer özellik, müşteri odaklı olmasıdır. Tüm BODEX ve MAXEM markalı çeşitler ‘KALİTE GARANTİLİ ÜRÜN’ bandroluyla piyasaya sunulmaktadır. Bununla, Türkiye’de ilk defa koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlanmış, herhangi bir şikayette ürünün yenisiyle değiştirilmesi ya da iade alınması şeklinde tam garanti verilmiştir.

VİZYON
Prensip olarak tüketim çılgınlığının karşısında, bilinçli tüketimin arkasında olan Bodurlar Kimya, az kullanıp öz kullanmayı teşvik eder. Özgün formülasyonlu ürünleriyle ‘YARISI YETER’ sloganını tüketicilerin zihnine ve alışkanlıklarına yerleştirmeyi amaç edinen firma, deterjan tüketimini azaltan bir vizyon oluşturmaya çalışmaktadır
.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt