Bobo ortada kaldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bobo ortada kaldı
Beşiktaşımız'ın 11 Mayıs'ta oynadığı ve penaltı atışları sonucu İstanbul Büyük Şehir Belediyespor'u yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürdüğü maç sonrası basın toplantısı yapan Bobo, "Bu Beşiktaş'ta son maçım oldu. Artık Beşiktaş'a veda ediyorum" açıklamasında bulunmuştu.

Brezliyalı oyunucu sezon sonu Siyah Beyazlı kulüp ile mukavelesi bitmesine rağmen yöneticilerin kendisi ile hiç bir görüşme yapmadığını da sözlerine eklemişti.

BOBO DÜN SİYAH BEYAZLI YÖNETİMDEN YILLIK 3 MILYON EURO'DAN FAZLASINI İSTEDİ

Bobo'nun beklenmedik bu açıklamasının ardından dün Brezilyalı oyuncu başkan Yıldırım Demirören ve yöneticilerle bir görüşme yapmış ve Beşiktaş'tan istediği rakamı dile getirmişti. Siyah Beyazlı kulüpten 3 milyon Euro'dan daha fazla yıllık ücret isteyen Bobo'nun bu teklifi sonrası görüşmeler tıkanmıştı. Beşiktaş yönetimi bu düzeyde bir rakamı veremeyeceklerini Brezilyalı oyuncuya bildirmiş ve yaklaşık 1.8 milyon Euro civarında ücret ödeyebileceklerini ifade etmişlerdi.

PORTEKİZ'İN RECORD GAZETESİ:"BOBO'NUN AÇ GÖZLÜ MENAJERİ JUAN FIGER SPORTING'DEN ÇOK YÜKSEK ÜCRET TALEP ETTİ"

Bobo ile son iki aydır temas halinde olan Sporting Lizbon kulübü yetkililerinin ise dün Brezilyalı oyuncunun menajeri Juan Figer ile görüştükleri öğrenildi. Portekiz'in yüksek tirajlı gazetesi Record'un haberine göre menajer Figer'in yüksek miktarda komisyon istediği ve Bobo için Sporting Lizbon kulübünün düşündüğünden daha fazla yıllık ücret talep etmesi üzerine görüşmelerin orada da tıkandığı öğrenidi.

Gazetenin haberinde Juan Figer için "Aç gözlü" ifadesinin kullanılması dikkat çekerken, Sporting Lizbon yöneticilerinin Bobo konusunda bekleme kararı aldığı ve farklı futbolcu alternatiflerini değerlendirmeye aldığı kaydedildi.Kaynak: DHA
 
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
327
DiaBLoS
jojo_va
Cevap
3
Görüntüleme
449
haltie
Baskentliia
Cevap
3
Görüntüleme
378
phasan
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
300
Haydar


Üst Alt