BMW'den Gelişime Yeşil Işık..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
BMW'den Gelişime Yeşil Işık..
Son yarışlarda Ferrari ve Mclaren'la mücadele ettiği şampiyonluk yarışında gerilere düşse de BMW Sauber, bu sezon için gelişim çalışmalarına devam edecek.



Hinwil merkezli takım Macaristan Grand Prix'sinde zor anlar yaşadı ve yeteri kadar hızlı olamadı. Şampiyonadaki rahat üçüncülükleri bu yılın aracını geliştirmeyi bırakıp onu yerine gelecek yıla odaklanabileceklerini göstersen de, Mario Theissen bu yıla odaklanmaya devam edecekleri konusunda ısrarcı.

"İlk adım burada yaşadığımız problemleri anlamak üzerine olacak. Buradan çıkaracağımız sonuç da gelecek haftalarda yapacaklarımızla ilişkili. Bu yılki araçta gelişimlere kesinlikle devam ediyoruz. Bu konuda bir kuşku olmasın. Ama ilk önce Macaristan'da neler olduğunu anlamak zorundayız. Böyle bir performans sergileyip bir puan aldıktan sonra diğer takımlarla mücadele edeceğimizi iddia edemem."

Theissen, Kubica'nın sıralamalardaki dördüncülüğün ardından bu kadar geriye düşmesine şaşırdığını söylüyor.

"Olanlar tamamıyla beklentimiz dışındaydı. Böyle bir şeyle daha önce karşılaşmadık. Yavaştık. Gerçekten yavaş. Yarışın bazı bölümlerinde Robert pist üzerindeki en yavaş araçtı. Sanki orada değil gibiydik."

Yapılan veriler araçta bozuk herhangi bir parçanın olmadığını gösterdi ancak her iki pilot da istikrarsızlıktan şikayetçiydi.

Theissen bu konuda "Lastiklerden olmalı." diye konuştu.
 
schumici

schumici

Üye
mutlaka bu yılada bastırmalılar takımlar arasındaki mücadele dahada yükselmeli bu yarışları çok çok zevkli hale getiriyo
 


Üst Alt