BMW Scooter C1 !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mali Özdemir

Mali Özdemir

Üye
    Konu Sahibi
BMW Scooter C1 !
Bir yılı aşkın süredir uzun çabalar sonucu ilk scooter modelini piyasaya süren BMW en niheyetinde kendilerini motosiklet severlerin beğenisine sundu.



Avrupa motorsiklet enstitüsü düşük satış rakanları yüzünden krizle boğuşa dursun BMW ise bu olanları görmeksizin yeni scooter modelini halka kısmen tanıttı.
Bu yeni modellerin arasında özellikle C1 adındaki elektrikle çalışan model dikkat çekiyor.Fiyatlandırması belli olmamasına karşın BMW farkıyla satışa sunulacağı tahmin edilmekte elektirikli C1 modelinin.

Son dönemde güç kavramının maksi scooter pazarında hakim olmaya başlaması ile beraber BMW Motorrad da kendi konseptinde performansı öne çıkarmayı uygun buldu. BMW; maksi scooter kavramını ''motosiklet’in mükemmel yol tutuş özelliğini scooter’ın şehirdeki kıvrak ve konseptsel konforu ile birleştirerek dinamik sürüş tecrübesini maksimuma çıkarma'' üzerine konumlandırıyor. Daha önce hiç bulunmadığı scooter pazarına adım atıcak olan BMW bakalım motorseverlerin ilgisi nekadar üzerine çekecek.
 


Utku

Utku

Üye
scooter lar 1000-2000 civarı ise bu bmw olduğu için en az 15000 tl vardır diye düşünüyorum
 
nitroux

nitroux

Üye
ne yapsa yakışıyo sonuçta BMW
 
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
karizma birşey olmuş hoş duruyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt