anl_tr
Emekli Yönetici
BMW 1.35i ,Lamborghini Gallardoya tozunu yurtturuyor
Ben Söylemişimdir iyi araba pahalı araba dmek degildir diye
Benim hayelimdeki arabanın teknik özellikleri
BMW 1.35i
Teknik özellikleri ise şu şekilde : 6 Silindirlik , 3.0Litre TwinTurbo'lu bir motora sahip. Bu BMW'nin arka arkaya ödül aldığı hatta 135e de münferit olarak ödül kazandıran motoru. Motor tam 306 beygir ve 0'dan 100'km/h ' a sadece 5.3 saniyede ulaşıyor. Maximum hız ise limitörle 250'ye sabitlenmiş.
Ayrıca 135i de kullanılan teknolojilerden bazıları da şu şekilde : CBC (Cornering Brake Control) sayesinde virajlarda otomatik beyin ile frenaj yaparak virajlarınızı daha eğlenceli ve güvenli bir hale sokuyor. Spin atmayı önleyen ASC ayrıca Anti Blokaj sistemide mevcut.
Fiyatı:120-150 Milyar arası
Lamborjini Gallordo fiyatı 300.00 euro yani 600.000 milyar
şimdi o 600.000 milyarlık araca toz yutturalım
İşte video
Benim hayelimdeki arabanın teknik özellikleri
BMW 1.35i
Teknik özellikleri ise şu şekilde : 6 Silindirlik , 3.0Litre TwinTurbo'lu bir motora sahip. Bu BMW'nin arka arkaya ödül aldığı hatta 135e de münferit olarak ödül kazandıran motoru. Motor tam 306 beygir ve 0'dan 100'km/h ' a sadece 5.3 saniyede ulaşıyor. Maximum hız ise limitörle 250'ye sabitlenmiş.
Ayrıca 135i de kullanılan teknolojilerden bazıları da şu şekilde : CBC (Cornering Brake Control) sayesinde virajlarda otomatik beyin ile frenaj yaparak virajlarınızı daha eğlenceli ve güvenli bir hale sokuyor. Spin atmayı önleyen ASC ayrıca Anti Blokaj sistemide mevcut.
Fiyatı:120-150 Milyar arası
Lamborjini Gallordo fiyatı 300.00 euro yani 600.000 milyar
şimdi o 600.000 milyarlık araca toz yutturalım
İşte video
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız