.BLZ Uzantılı Olmayan NGAGE Oyunlarını YÜKLEMEK

MiCoX

Üye
bu arada pcstude olmadan card raider ile nasıl yaplıyor card raider e taktığımda app klasoru cıkMıyor..

n gage oyunlarını cep telefonuma nasıl gönderceğim

Ya arkadalar ben Epocware Pc File Manager programını kullanamıyorum.telefonum 6670 ve usb den pc ye bağlıyorum teli.bana önerebileceğiniz başka bir program var mı?

p3quod

Üye
sağol cok yardımcı oldun

burakce

Üye
Arkadaşlar,

6630 için oyun yüklerken pc suite ile bilgisayarı kablo ile bağlıyorum, çünkü bilgisayarda bluetooth yok, üstelik Epocware file manager de 6630 tanımıyor,
ben nasıl oyun yükleyeceğim ,yardımcı olur musunuz?

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Nokia 7610 u da kablo ile bağlayarak oyun yükleyebilen birisi olarak anlatayım

Önce pc suiteyi eşleştirin daha sonra suite den "Dosya Yöneticisi" kısmını açın.
Orada bir klasör olusturun ngage gibi, ve atacağınız oyunu buna atın .

Daha sonra telefonda file manageri açın ( fexplorer gibi. ) ve bu ngage klasöründeki oyun klasörünü aynen system> apps klasörünün içine yapıştırın böylece direk oraya atmış olacaksınız ve oyun yüklenmiş olacak.

Direk olarak e>system>apps a atamıyoruz çünkü pc suite system klasörünü görmüyor.
Ama bu şekilde telefondan atmış oluyoruz, saygılar

burakce

Üye
apps içine yapıstır diyorum ama sonra dosyaları göremiyorum, neden acaba?

Bende hafıza kartı okuyucu var ngage oyunlarını nasıl atabilirim lütfen yardımcı olun

C3z4

Üye
abi bunun sx1 için olanı warmı yardım pls??

ya arkadaşlar ben bu pc suiti bir türlü çözemedim.telefonu pc suite tanıtamıyorum.bende bi bluetooth programı var xtnlblueconnect diye.o program yüzünden mi acaba? negative yardımcı olursan sevinirim.

McKeinZe

Üye
Negative Arkadaşım olayı çok duru bir şekilde açıklamışsın yaptım zor ama gerçekten oldu saol :artı:

konoko44

Üye
arkadaşlar sx1 usb kablosu ile .blz olmayan oyunun klasörünü değiştirmeden, e/system/apps/ klasörünün içine attım. teli açıp kapadım. fexplorer ile klasörü e/system/apps/ içinde gördüm. şimdi oyunu nasıl çalıştıracağım? menüde oyunlarda görünmüyor. ana menüde kısayol falan yok. ayrıca bir program yüklemem mi gerekiyor? lütfen yardım???

bjkboy

Üye
arkadaslar sonic yukledim sonra actim sihirbaza tikladim winrar dan sonra hata cikiyor boyle yaniiiii

! Desktop\0005-SonicN[ 0005-SonicN[ dosyasında CRC hatası. Dosya bozuk
! \Desktop\0005-SonicN[ Tanımlanamayan arşiv sonu

oguzcs

Üye
:eksi: arkadaşım 7610 telefonumla ngage oyunlarını yüklemek icin pc suıte programıyla telefonumu nasıl sşleştirecegim link calışmıyor yardımcı olurmusunuz
:P

muraty1

Üye
sx1 nasıl yükleniyor

dinde

Üye

<!--QuoteBegin-yaramaz959
@May 27 2005, 08:06 PM
Bende hafıza kartı okuyucu var ngage oyunlarını nasıl atabilirim lütfen yardımcı olun
[post=65445]Quoted post[/post]​
[/quote]

ssaydan

Üye
Negative üstat PC Suite ile PC-Telefon arası bağın kurulması konu linki çalışmıyor bu konuyu bulamadım mail atabilirmisin veya tekrar açıklayabilirmisin

mert35c

Üye
Usta bende epocware filemanager&#39;ı kurdum pc suitle teli bağladım sürücüleri görebiliyorum ama pcdeki dosyaları E&#39;nin içine sürükleyip bıraktığımda "..could not be copied Invalid name(123)" yazısı çıkıyo sence problem nedir. şimdiden saol
:help:

alpole

Üye
Selam arkadaşlar;

Şİmdi ben bu programı yükledim fakat benim tel. 6630 ve yok onun yerine 6600 seçtim olmadı kablosuyla bağladım olmadı en son bluetoothla denedim olmadı ne yapmam gerekli : help :