BluTV Üyeliği Nasıl İptal Edilir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
BluTV Üyeliği Nasıl İptal Edilir ?
Netflix benzeri bir yapı ile karşımıza çıkan ve Doğan Holding çatısı altında çalışmalarını sürdüren en büyük video içerik platformlarından biri olan BluTV sayesinde sizde telefonunuz veya bilgisayarınız üzerinden en sevdiğiniz dizi ve filmleri dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz. Ayrıca platforma özel içerikler ve diziler sayesinde BluTV'nin ayrıcalıklı dünyasının keyfini sürebilirsiniz.

BluTV Üyeliği İptal Etme

Uygun fiyat etiketi ve zengin içeriği ile yerli yapımı bir platform olan BluTV'yi eğer kullanmak istemiyorsanız bu konuda yer alan BluTV hesabı kapatma işlemlerini takip ederek sizde sürpriz faturalardan kurtulabilirsiniz. Bazen kullanıcılar deneme sürelerinin ardından deneme hesabını iptal etmeyi unutuyor ve bir sonraki ay platforma tam ücret ödemek zorunda kalıyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

BluTV üyelik iptali için öncelikle sisteme site üzerinden veya mobil uygulama üzerinden giriş yapın. Sonrasında hesabım sayfası altında yer alan ödeme bilgileri menüsüne girin. Orada yer alan "İptal Et" seçeneğine tıklayarak sizde BluTV abonelik iptali işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Eğer Apple cihazı kullanarak uygulama içi satın alma yaptıysanız ve üyelik iptali yapmak istiyorsanız bunun için iTunes üzerinden iptal işlemi yapmanız gerekmektedir.
 

Ekli dosyalar

Benzer Konular

Buğra
Cevap
1
Görüntüleme
365
YaşlıTaşCocuk54
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
497
Buğra
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
322
Buğra


Üst Alt