blutooth ile internete bağlanmak!!!

Sponsorlu Bağlantılar

73lü

Üye
n73

--------------- Ekleme ---------------

n73 te çalışıyor bra:oke:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sağol

salih7979

Üye
kontör atıyomu buna

ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
saol kardeş güzel paylaşım

iilkeerr

Üye
bu 6600 da olmuyo :D

fbtore

fbtore

Üye
teşekkürler ama yapamadım :S

peyami1905

Üye
biz bu indirdiğimiz programları telefona mı yüklüyoz

solokalp

Üye
bende 6630 var dedim bilisaryarla bağlantı var ama telefondan internete giremiyorum. acaba sorun ne dir bilen var mı . bilen varsa bana ulaşsı[email protected]........ adresi mail göndersin .saygılar ........

taskin40

Üye
Arkadaslar Size bir sorum olacakti , benim bir 6500 s var , evimdeki internet kablolu , nokia nin kendi kablosu ile cep telefonumdan nasil internete girebilrim , ve baska bir yöntem varmi acaba ?

muratti_2941

muratti_2941

Üye
hem jdk 6 uptade 3 yokki linkte.
bie gercekten öalıştıran varmı bu programı.

dj-61

dj-61

Üye
bluetooth ile pc deki adsl hattına baglanmak artık mümkün Öncelikle asagidaki 2 tane programı indiriyoruz.

=====> buradan "JDK 6 Update 3" i secip ordanda
"Windows Offline Installation, Multi-language" (en üstte zaten) programini indiriyoz.

Programlari vermis oldugum link sırasına göre kurun.
Ayarlara gecelim:
Öncelikle ayarları:
Menü-> Ayarlar-> Bağlantı->Data iletişimi->Data hesapları

Şimdi "Yeni Hesap" oluştur.

GPRS-Bağlantısı
Adı : wireless
DNS-Adresi: boş
Kullanıcı adı : boş
Şifre : boş

Bu hesabı kaydet. Sonra
Menü-> Ayarlar-> Bağlantı->İnternet Ayarları->İnternet Profilleri
Şimdi "Yeni Profil" oluştur.
Adı: Wireless
Kullanılan hesap: (Önceden oluşturduğun "wireless" adlı data hesabını seç.)
Internet modu: http
PROXY Kulllan: evet
PROXY-Adresi: 192.168.XYZ.UVW. ( sayarınızın IP-Adresi.)
Port numarası: 8080
Kullanıcı Adı: boş
Şifre: boş

Sonra bu profili kaydedin.

IP adresni bulmanın bir yolu:

Menü-> Ayarlar-> Bağlantı->Java Ayarları->Burada oluşturduğunuz wireless isimli internet profilini seçin. Ayarlara dikkat edin.

Şimdi bir internet tarayıcısına (webbrowser) ihtiyacınız var. Ben Opera miniyi tavsiye ediyorum

Bu uygulamayı telefonun uygulamalar bölümüne yükleyin.

Şimdi telefonunuzu bilgisayara bağlayın. Bunun için Bluetooth, kablo ya da kızılötesi bağlantı kullanabilirsiniz. Ben bluetooth ile denedim.
Şimdi bilgisayardan

Başlat-> Programlar-> Sony Ericsson ->J2ME SDK

"Connection Proxy"

"Setting"

Port Name: (infrared device or COM... for bluetooth or cable)
Maximum Baud Rate: 921600

"Arkadaşlar burada çok önemli olan olay şu. Telefonun İnternet hesaplarında wireless i seçmeyi unutmayın. Böylece Opera'da çıkan error çıkmaz artık. Birde Connection proxy programında neyi seçeceğini bilemeyen arakdaşlar blutooth soleil programındaki bluetooth port service kısmında port seçmeyi unutmayın. Hangi portu seçtiyseniz programda da o portu seçtiğiniz anda telefonunuzun resmi çıkar zaten. Eğer portu seçmezseniz istediginiz kadar ip adresi girin zaten bağlanamazsınız." Britony den alıntıdır

Sonra "Connect" Butonuna tıkla.

Telefonu bağladık. Şimdi bilgisayardan:

Başlat-> Programlar-> Sony Ericsson ->J2ME SDK
"Device Explorer"
Sol pencerede telefondaki bütün Java Programlarını görebilirsiniz. File menüsünden Networking seçeneğini seçin.

Sonra "Device Explorer"ı yeniden başlatın. Sol pencerede telefondaki bütün Java Programlarını görebilirsiniz. Burada internet tarayıcısını Webbrowser (Opera Mini) çift tıklatın (Not telefonunuzdan değil bilgisayardan!) Şimdi telefonunuzda internet tarayıcı programı çalışmaya başlar. (Telefondan çalıştırırsanız para yazar çünkü tel şebekesinden bağlanır.)

Evet şu anda internette telefondan bedava gezinebilirsiniz. İyi ler. Başarılar.

SAYGILARIMLA

ç(alıntıdır.) :coold::coold::coold:

iyi güzel anlatılmış konu ama boş bu konu bir kere prox kullanırken yazılacak ıp modem cıkış ıp si vermişin modemin cıkış ıp pc len ne alaka pc ıp si olması gerekmiyormu öyle olsa mantıklı derim sonra ben buna daha önce bakmışdım bir sonuc vermedi zaten dikkat edenler olursa bazı yerler sacma biyerden alıntı yaparak konu paylaşmışın biri bişey sorsa ne cevap verecen sen bu yolu uygulayıp olumlu bir sonuc aldınmı önce bunu söyle.. bence sonuc olmaz bunda. ezbere biri konuşmuş bunlarda paylaşmış.

recep1224

recep1224

Üye
:horse:nono::sn::sn::sn::sn::sn::oke:yaaa kardeşim ben denedim yeminlen oluyor gerçekten çok guzel bşey ayarları doru yap gorursun:oke:

hem zaten pc ıpı sen ne sandın:hmmm

hem zaten pc ıpı sen ne sandın:hmmm

hem zaten pc ıpı sen ne sandın:hmmm:bann::aman2::sn::deal::emzik::(:close_tema:

recep1224

recep1224

Üye
çok güzel bişey teşekkür arkadaş +teşekkur :ehe

mekanik

Üye
teşekkürler...

H.SAHİN

H.SAHİN

Üye
Kullanan var mı?

byhuzeyfe

Üye
Arkdasım Anlatım dan Bı Halt Anlamadım Bı Ton Program var Ve Hepsının Sırayla Kurulmasını Istıyosn Bı Program kafadan 134 mb :( Nedir Bu Ya Biri Sunun Kısa Yolunu Anlatsn Ne gereklı

JDK 6 Update 3" Die Bişi Bulamadım ben Hangısı JDK 6 Update 21 var :S

mhtbsvr

Üye
ya jdk 6 update 3 yok !!!

metall29

metall29

Üye
iyide arkadaşım bu sony ericson için bunun nokia için olanı yokmu:s

sekinardi

sekinardi

Üye
saol güzel paylaşım ama hiç denemedim uğraşamam :):)....

Takipçi Satın Al

Üst Alt