bluetoottan nasıl oyun gönderilir?(yardım edin)

Sponsorlu Bağlantılar

karacano

Üye
    Konu Sahibi
bluetoottan nasıl oyun gönderilir?(yardım edin)
Arkadaşlar benim nokia 2760 telefonum var. arkadaşlarım bana rahatlıkla oyun yollayabiliyorlar(e250, sony ericson vs.) Nasıl yolladıklarını sorduğumda ise oyunun kendisini yollamıyoruz, kurulum dosyasını(jar dosyasını) yolluyoruz diyolar. bana jarı yolladıkları an nokia kendi kendine oyunu kuruyor. jar dosyasını jad dosyasını gizliyor. nokia pc suitten telefonun içine girdiğimde bir sürü gizli dosya var. mesela bi oyunun 4 RMS dosyası var telefonun içine girdiğimde bunları göremiyorum. bi oyunu göndermek istediğimde seçenek-işaretle-işaretlileri göndere tıkladığımda ya "seçilen öğe gönderilemedi" yada "korumalı nesne gönderilemiyor" diyor. İnternetten birçok dosya yöneticisi indirdim.Fakat dosya yöneticisi, oyunları görmüyor.yani sadece klasörleri görebiliyo.
Özet: Bu durumda karşı telefona nasıl oyun gönderirim?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bir çözümü yok sanki..daha önce birçok kez konuşldu ama sorun çözülemedi..

karacano

Üye
    Konu Sahibi
peki sadece nokialarda mı böyle

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
büyük çoğunlukla evet..

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
bak kardeş şimdi bazı sony ericsonlar oyunu korumuyor ama nokşanın tüm modelleri korumalı nesne olarak görüyor

Mesela gecelerce uğraştın oyun yaptım milyarlar harcadın millette geliyo yayıyo istermisin böyle bişey o yüzden korumalı oluyorlar ama x-plore v1.34 ve 1.35 e özellik eklendi mesela ben n73 ten oyun kurulum dosyalrını yollayabiliyorum

karacano

Üye
    Konu Sahibi
malesef benim ekran çözünürlüğüm 128x160. xpolerer programını çalıştırmaz.

defne_01

Üye
ya arkadaşlar benm nokia N73 marka tel.var ama format atıldı oyun yok .oyun istiyorum. bu siteden nasıl indireblrim?

SaLiH66900

Üye
Duz indır

Üst Alt