N70 telefonumla jar oyun indiremiyorum acil yardım edin!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
N70 telefonumla jar oyun indiremiyorum acil yardım edin!
Slm arkadaşlar burdan maxicep yöneticilerine sesleniyorum telefonum Nokia N70 ve maxicep.com üyesiyim N70 telefonumla maxicep'teki s60 oyunları bölümündeki jar uzantılı oyunları indiremiyorum diğer sis,zip ve rar uzantılı dosyaları sorunsuz bişekilde indirebiliyorum ama şu jar'ı indiremiyorum ve diğer telefonlarla da denedim sonuç yine aynı sadece oyun değil jar uzantılı programlarıda indiremiyorum lütfen yardımcı olun.

spy ghost

spy ghost

Üye
nasıl olur ya buradaki şeyler gayet basit bir şekilde iniyor senin bilgisayarında felan sorun olmasın

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
Hayır ben telefondan siteye giriyorum

----------Eklendi @ 15:35:57 ---------- Yazıldı @ 15:30:45 ----------

bilgisayarım yok telefondan maxicep'e girebiliyorum başka sitelerden jar uzantılı dosyaları indirebiliyorum ama maxicep.com'daki jar uzantılı dosyayı indiremiyorum lütfen yardımcı olun.

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardım eden yokmu lütfen.

yunus5055

yunus5055

Üye
Arkadaşım benim telde n70 ama ben sayfadaki her türlü dosyayı rahatlıkla indirebiliyorum ... Bak sen telin orjinal internet tarayısıni kullanıyorsun galiba ... Ancak Onun öyle cins cins işleri olur ... Sana tavsiyem uc browser kullan ... Ben onu kullanıyorum şu anda bu yorumuda telden yazıyorum zaten ... Dediğim gibi sorun kullandığın tarayıcı programdan kaynaklanıyo ....

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
Ben Opera Mini 6.5.sis symbian programını kullanıyorum ucweb browser'de var ama ucweb'i denemedim peki kardeş sen opera mini.sis programından da maxicep.com'a girip jar uygulama ve oyun indirebiliyormusun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt