Bluetooth'la cepten bedava internete bağlanma?...

Konu Sahibi
Bluetooth'la cepten bedava internete bağlanma?...
Arkadaşlar uzun zamandan beri uğraşmama rağmen bir türlü beceremedim. Bilgisayarla telefon arasındaki Bluetooth bağlantısını kullanıp cepten bedava internete girmek istiyorum. İnternette yaptığım araştırmalarda Widcomm bluetooth programı için yazılmış kaynaklardan başka bişeye ulaşamadım. Benim bluetooth programım ise Bluesoleil 6.4.249.0. Bluesoleil ile nasıl internete bağlanırım. Konu hakkında bilgi ve önerilerinizi bekliyorum.
Kolay gelsin.

Tepkiler: Maxis_
kimsenın bı ıcın yardım ettıgı yokmu bırda yaaaa

K_R_M

Üye
konularıma bir bakın orda varr yardımı olur belki sizede

ali1881

Üye
Selam arkadaşlar Symbian işletim sistemiyle çalışan telefonlar ile evinizde ki veya işyerinizdeki internete bağlı bilgisayarınıza bağlanarak cep telefonunuzdan internete bağlanabilirsiniz nasılmı ?

İŞTE BÖYLE

CEP TELEFONUNUZDA YAPMANIZ GEREKENLER

1: cep telefonunzdan ayarlara girin ve ordan bağlantılara girin

2: Erişim seçenklerinden yeni erişim noktası oluşturun ve varsayılan ayarlar olarak kayıt edin

3: oluşturduğunuz yeni erişim noktasına şunları yazın

a) Bağlantı adı = herhangi bir şey yazabilirsiniz

b) veri taşıyıcısı = GPRS

c) Erişim noktası adı = Buna dikkat edin buraya bilgisayarınıza bağladığınız Bluetooth cihazının tam ve doğru adını yazmalısınız

d) kullanıcı adı = boş bırakın Kaynakwh webhatti.com: http://www.maxicep.com/cep-telefonl...ooth-ile-cepten-internete-baglanma-beles.html

e) doğrulama = normal seçeneğini seçin

4: ve son olarak cep telefonunuza bir tarayıcı veya chat programı yüklemeniz gerekiyor

BİLGİSAYARINIZDA YAPMANIZ GEREKENLER

1: İlk olarak bilgisayarınıza PCSuite programını kurun kurulumdan sonra bilgisayarınız yeniden başlayacaktır

2: Bilgisayarınız yeniden başladığında denetim masasına giderek bilgisayarınızda bağlı bulunan Bluetooth aygıtının simgesini tıklatın Kaynakwh webhatti.com: http://www.maxicep.com/cep-telefonl...ooth-ile-cepten-internete-baglanma-beles.html

3: COM bağlantı noktalarından yeni bir COM bağlantısı oluşturun

4: Cep telefonunuzun Bluetooth özelliğinin aktif durumda olup olmadığını kontrol edin eğer aktif değilse aktif edin

5: Saatin yanında ki bilgisayarınızda bağlı olan Bluetooth cihazınızın ikonunu tıklayarak yeni oluşturduğunuz COM bağlantısını seçin saatin yanında ki Bluetooth simgesinin değiştiğini göreceksiniz.

6: Artık cep telefonunuzla bilgisayarııza bağlanabilir ve cep telefonundan internette gezinebilirsiniz.

Zegen

Üye
iyide çok yavaş olmaz mı ya

bluetooth cihazını bilgisayara tak
telefonun bluetoothunu aç
pcden de bluesoleili aç
bluesoleile telefonu gördür ve bağlan (Ortadaki küre şeklindeki butondan ara bulduktan sonrada aygıtın üstüne çift tıkla)
üstteki simgelerden baştan 2. olana tıkla
gelen pencerede hiçbirşey yapmadan enter a bas bu kadar

gnubox ile rahat bağlanın sorunsuz süper bi program

UmTßrkY

Üye
wireless iniz varsa uğraşmayın bağlanın onla gitsn

bduger

Üye
bi konu yazıyoruz ilgi göstermiyosunuz. Sonrada bi zahmet edip arama yapmiyosunuz. Benim yazdığım konuya bakın. Ve ltfn kimse ben biliyodum bunu die ukalalık etmeye kalkmasın. Nette ilk benim paylaşımım.

--------------- Ekleme ---------------

AL bari linkide veriyim de. Üşenirsin belki.
Ayip ya yazdık bi Allahın kulu teşekkür bile etmedi. Adam soru sormuş kaç sayfa yanıt. Demekki paylaşmak önemli değil sömürmek lazım.

maxicep.com/symbian-destek/nokia-6600-s60-ve-tum-telefonlar-ile-pc-den-internete-baglan-100-de-calisiyor-433706.html