Bluetoothdan müzik alım sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doruk944

doruk944

Üye
    Konu Sahibi
Bluetoothdan müzik alım sorunu
Bluetoothdan arkadaşlarımın yolladıpğı dosyayı mesajlardan silip müzik çalara atamıyorum sorun bendemi yoksa başkalarındada var mı?:bann:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
sorun sende!

TheORCUN

TheORCUN

Üye
sorun sende değil bende :ehe:ehe
Müziğin türünü desteklemiyor olabilir, desteklemiyorsa ve uzantısı .mp3 değilse uzantıyı .mp3 olarak değiştir öyle dene. Hatta bluetooth bile bozuk olabilir..

akinorta

Üye
gelen bluetooth mesajı seçeneklerden kaydet müzik kütüpühanesi nde kütüphaneyi yenile müziklerin gelir :))

blackbird48

blackbird48

Üye
müzik çalara gir ve kütüphaneyi yenile yap olay budur sen eski telefonlardaki mesajlardan müzik çalara kaydet muhabbetini yapmaya çalışıon ama N8 de direk müzik çalara girilir ve kütüpheneyi yenile yaparsın daha sonrda mesajlardaki atıkları sil gitsin

akinorta

Üye
müzik çalara gir ve kütüphaneyi yenile yap olay budur sen eski telefonlardaki mesajlardan müzik çalara kaydet muhabbetini yapmaya çalışıon ama N8 de direk müzik çalara girilir ve kütüpheneyi yenile yaparsın daha sonrda mesajlardaki atıkları sil gitsin
evet haklısın arkadaşım. ben bluetoothla müzik göndermediğim için yine eskisi gibidir sandım. Düzelttiğin için teşekkür ederim...

omerynd

omerynd

Üye
atılmıyorsa x-plorer kullanıyorsa onunla mesajlardaki dosyaları istediğin dizine taşıyabiliyorsun. onunla dene

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ben iki kişiden aynı anda bluetooth la müzik almayı deniyorum olmuyor.. bunun yolu varmı yani bluetooth klavye mouse gibi?
bir de arkadaşlar ben bugün media markt a gittim wireless klavye mouse aldım oradaki arkadaşlarla taktık ama sadece klavyeyi görüyor mouse görmüyor yani bu telefonda wireless klavye mouse ikisi aynı anda çalışma imkanı yokmu bluetootha mecburmuyuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt