Bluetooth Yokmu Kızılöteside Mi Yok O Zaman Tıkla

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bluetooth Yokmu Kızılöteside Mi Yok O Zaman Tıkla
BILGISAYARDA BLUETOOTH KIZIL OTESI Vb. OLMADAN CEBE PROGRAM ATMAK
Evet arkadaslar bunu gercekten seveceksiniz. Once asagıda yazdıgım ayarlarınızı yapmanız gerekiyor. SU AN YAZDIKLARIM TURKCELL HATLI CEPLER ICIN GECERLIDIR..

ILK ONCE adresine girin ve ordan Turkcell E-POSTA adresine tıklayın ve kendinize turkcellden bir e-posta alın bunu ayrıca online islem merkezinden de alabilirsiniz. Aldıktan sonra asagıda yazdıgım telefon ayarlarını yapın.

1) Once telefonunuzun mesajlar bolumune girip "POP3 telefon modeli" yazip 2222 ye yollayın Örnek olarak: POP3 6630
2)Gelen ayarları kaydedin sonra E-Posta ayarlarına girin e-posta adresim yazan kısma turkcellden aldıgınız e-posta adresini yazın.
3)Sonra kullanıcı ismi kısmına telefon numaranızı basında 0 olmadan yazdıktan sonra "@turkcell.com" yazın. Örnek:[email protected]
4)Sifre kısmına turkcell super sifrenizi yazın.
5) Baska bir yere karısmadan e-posta kutunuza baglanın!!!

Simdi gelelim program yollamaya
1) İstediginiz programları bilgisayarınıza yükleyin.
2)Hotmailden veya yahoo dan bu programları "Attach(Ekle)" den emaile ekleyin ve turkcellden almıs oldugunuz mailinize yollayın.
3)Tekrar cep telefonunuzun mesajlar bolumunden e-postaya girin ve "E-posta al" yazan yere gelin ve "Yeni" yi secin.

Ve GONDERMIS OLDUGUNUZ E-POSTALARINIZIN CEBINIZE GELDIGINI GORECEKSINIZ. MESAJI ACIN VE SECENEKLERDEN "EKLER"i secerseniz PROGRAM KARSINIZA CIKACAKTIR. SONRADA YUKLEMENIZI YAPIN

BEN PROGRAM OLARAK YAZDIM AMA SADECE PROGRAM DEGIL TEMA, RESIM, MUZIK.. DOSYALARINIDA ATABILIRSINIZ​

:oke:

burbur

burbur

Üye
iki şey soracağım
1)bedeva mı
2)süper şifreyi nasıl alacağız

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bn vodafone luyum süper tarife turkcell in bi tarifesi bn bilmiorum bedavaya gelince belki e mail aLIRKEN 1 kontör alabilir ama gprs ücretiolarak alınır ... bütün hatlarda bu sistem oluyor..

RS-2144

RS-2144

Üye
ücret hakkında bilgisi olan varsa ltfn paylaşsın

Da®kness

Da®kness

Üye
Ben denemedim. Şunu söyleyebilirim, eposta GPRS üzerinden ücretlendiriliyorsa, indirdiğiniz dosya'nın boyutu kadar ücretlendirilirsiniz. Pek mantıklı gözükmüyor. E posta servisi'nin işleyişi hakkında güzel bir bilgilendirme. Teşekkürler...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim :oke:

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Teşekkürler.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

3rhan336

3rhan336

Üye
süper sifreyi sifre yazıp 2222 ye göndererek alabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt