Bluetooth PC uzaktan kumanda

Sponsorlu Bağlantılar

schmeck

Üye
tşkler

bymerka

Üye
tşk

25803590

Üye
Bende samsung u600 var ne .jad ne de .jar dosyalarını açıyor nasıl yapcaz?

erosend

Üye
eyv güzel program

canavar19677

Üye
tujoıdj vrlknuıj ekpo

eybo

Üye
saol kardeşim ellerine saglıkkkk

emrah44

emrah44

Üye
Mal program .Net Framework 2.0 yüklüyken internetten 1.1'i yüklüyor. O yüzden vazgeçtim... Ama yine de sağol. Biri java programı sadece upload etse de nasıl bir şey olduğunu görsek!

emreug

Üye
uzun zamandır böyle bir program arıyordum umarım işe yarar..

--------------- Ekleme ---------------

gerçekten kutluyorum.
çok güzel ve faydalı bi program.7610 da sorunsuz çalıştı.teşekkürler...

setim

Üye
saol dostın

devil_fear

Üye
emege saygıı

aydogan09

aydogan09

Üye
:(arkadaşlar bu programı D900i için kurmaya çalışıyorsanız uğraşmayın çünkü kuramıyacaksınız çünkü desteklemiyor yinede gönderen arkadaşa tşk ler

die4never

Üye
güzel

can_x

can_x

Üye
Teşekkürler güzel paylaşım

frenzied

Üye
E250'd oluomu??

haylaz_79

Üye
Teşekkürler

raynlife

raynlife

Üye
saolasın

lift

lift

Üye
ya ben bişi anlamadım yani bilgisayarımıza bloetooth yükleyip telefonumuza ne atmaka istiyorsak bu programlamı atıyoruz

kamuran33

kamuran33

Üye
iyide bu zaten rar olaraka iniyo exe programı filam yok ginede paylaşım için saol

hot wheels

hot wheels

Üye
bn programı pc ye kurdum ama hangi dosyayı atacağımın anlamadım ilk önce bnm tel e masaüstündeki o bluetooth remote control warya onu attım (pc ye kurduktan sonra) ama dosya desteklenmiyo dedi sildim busefer c/:program files/blue tooth remote control 'ü actım we içinden exe dosyasını attım telefona telefona attıktan snra tele fondan actım yine dosya biçimi desteklen miyor dedi ayrıca telefonum nokia 5300 acaba bu sebep den dolayımı olmadı bi yardım edebilirsen cok sewinirim MARY JANE :(

djbonjur

Üye
ben attım telefona telefonda window office falan filen çıktı bağlantıyıda kurdum ...
nasıl olcak resimle anlatırsanızsevinirim...

Üst Alt