Bluetooth PC uzaktan kumanda

Sponsorlu Bağlantılar

sin_style

Üye
ellerinize saglık

salwador

Üye
eywallah kardeşim

Defrag

Defrag

Üye
Nokia 6233'a anlatılan gibi kurdum çalıştırdım.Kurma işlemi dowload yaptıgı için uzun sürüyor kurulduğunda ve telefonda çalışırıldığında.Sadece yapmanız gereken searchten pcnizdeki bluetothu bulmak bulduktan sonra menu açılıyor kısayolları çıkıyor.Ekleyen arkadaşa çok teşekkür.Tek sıkıntı program full değil giderilirse Limitaion diye uyarıı çıkıyor. Full çalıştırmak için ne yapmak gerekiyoR ?

mohendisbeg21

Üye
cok tesekkurler

pusu

Üye
işe yaradı usta sağolasın

sir_jackal

Üye
guzel paylasim ama samsung sgh-u 600 telefonlarda da java destegi olmasina karsin yinede programin calisip calismayagi konusunda kararsizim....:(

--------------- Ekleme ---------------

Acaba bu program samsung shg-u 600 modeline uyumlu mu?? bilen varsa ltf yardim etsin. verilen linkin yani sira soylenen adimlari birer birer gerceklestirdim ancak java hatasi veriyo telefon.
Eger bluetooth olmamasi ise problem eywallah ama ben usb data cable ile denedim problem bluetooth ise eger bi alet almam gerekiyo simdi?????

treen

Üye
dosya çekmek için mesaj yazıyorum

zippyengin

Üye
saol dostum bundan önce SX1 kullanıodum şimdi 3110c var bunu bulduğum ii oldu eyw ;)

Axzu

Üye
nokia 5300 da deniyen warmı
yada herhangi birinde :D çalışıomu yani

xdarkstarx

xdarkstarx

Üye
tşklerrr çok işime yaradıı

yaamac4141

Üye
sselam

okumaci

okumaci

Üye
dosyayı cektım emege saglık denedıkten hemen sonra ulasacagım sana saaolasın kardes

zegemen

Üye
çok teşekkürler.daha denemedim çünkü eklentileri görebilmek için mesaj atmam gerekiyo.

leofe

Üye
güzel paylaşım tşkürler

halimmm93

Üye
çoooooooook saoolllllllllllllllll

enes-gs

Üye
çok güzel

irenC

Üye
Vay be neler qördük vallahi ölsemde qam yemem

prens_yassef

Üye
arkadaşlar ben programı sony ericcson w 810 i ye kurdum.pc de de programı kurdum ama olmuo yaw.tam da sevinmiştim.bu program işe yarar bişi ama olmuo işte. w 810i ye kurabilen varsa yrdım ederse sevinirim

volki1988

Üye
saol dostum eline saglik bi bakalim

Üst Alt