Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bluetooth kulaklik
Sponsorlu Bağlantılar
Bahaxi
Üye
Konu Sahibi
Bluetooth kulaklik
Arkadaslar bluetooth kullaklik almayi dusunuyorum . Oncelikle nasil calisir , ne tur urun onerirsiniz ,sizce kabloludan daha mi iyidir yardimci olursaniz sevinirim
lumiacı
Üye
Bende merak ediyorum cevaplayan olursa iyi olur
Bahadir_fb
Üye
Ben aveı 920bl modelini kullanıyorum mıknatıslı tavsiyede edebilirim kaliteli ve ses baya iyi aliexpresten aldım 2 haftada filan geliyor.
12 ile 20$ arasında satılıyor sitede
minoo
Üye
Bluetooth'u açıp bağlamak istediğin cihaz ile eşleştirmen yeterli aktif olması için.
İyidir fakat şarj sorunu yaşarsın. Uzun yolculuklarda yarıda bırakır diyebilirim. Kablolu tavsiye ederim.
Kingmortall
Üye
şarjını somurur kardeşim bluetooht ile eşleştiricen tek guzel yanı telefon uzaktaiken cevap vermek onun yerine sağlam bi kablolu kulaklık öneririm sennheiser al imkanın varsa
şarjını somurur kardeşim bluetooht ile eşleştiricen tek guzel yanı telefon uzaktaiken cevap vermek onun yerine sağlam bi kablolu kulaklık öneririm sennheiser al imkanın varsa
Aynı şarj girişi kulaklıkta da var o yüzden söyledim Powerbank ta yardımcı olabilir zaten 25 dk filan doluyor karşılığında 3 saat civarıda şarkı dinletiyor. Bence alan kişi şarj konusunda sıkıntı yaşamaz kolay kolay
Ben aveı 920bl modelini kullanıyorum mıknatıslı tavsiyede edebilirim kaliteli ve ses baya iyi aliexpresten aldım 2 haftada filan geliyor.
12 ile 20$ arasında satılıyor sitede
bende almayı düşünüyorum sen bu konulara daha yatkın ve bilgili olduğun için senin tavsiye ettiğinden almayı düşünüyorum fakat onu bulamadım lnk falan varsa verirmisin
bende almayı düşünüyorum sen bu konulara daha yatkın ve bilgili olduğun için senin tavsiye ettiğinden almayı düşünüyorum fakat onu bulamadım lnk falan varsa verirmisin