bluetooth kulaklık yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bravetr2001

Üye
    Konu Sahibi
bluetooth kulaklık yardım
Arkadaşlar bende nokia N8 telefon var, geçen jabra clipper marka bluetooth kulaklık aldım. Telefonu kulaklıkla eşleştirdim, müzik dinlemede falan sorun yok ama arama yaparken "Not:Etkin aramalar" diyor (bunun sebebini de bilmiyorum normalde arama yaparken de çıkıyor ve Bluetooth ahizesiz etkin diyor ama kulaklığa ses gelmiyor. Yani bluetooth kulaklığı arama için kullanamıyorum, bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

byred55

Üye
dostum orjinal nokia ürünleri kullan daha sağlıklı daha kullanışlı benim düşüncem :) soruna cevap vermek gerekirse kulaklıgin veri aktarmayı yakalamayabilir yani n8 in blutooth 3.0 fakat kulaklıgin bunu destekliyormu bakmak gerek

ZaZuM

ZaZuM

Üye
allah allah ilk defa duyuyorum böyle bi sıkıntıyı

dekor67

dekor67

Üye
bendde var aynı kulaklık var ama asla boyle bi sorunla karşılaşmadım super bi kulaklık ilk defa senden duyuyorum

----------Eklendi @ 01:35:16 ---------- Yazıldı @ 01:33:20 ----------

jabra işin uzmanıdır

bravetr2001

Üye
    Konu Sahibi
valla bende beklemiyordum böyle bi sorun. Jabra nın bildiğim kadarıyla en üst modeli, müzik dinlerken sorun yok ama telefon görüşmesi yapılmıyor çoğunlukla

06kubilay06

06kubilay06

Üye
bu sorunla karşılaştım bunu telefonun ayarlr bolumunden duzelte bilirsin

igormortis

igormortis

Üye
Arkadaslar bendede plantronics marka kulaklik var. Konusma yapabiliyorum ancak telefonu kulagimin paralelinde ve 30 cm yakininda tutmam gerekiyor yoksa ses kesiliyor. N8 i cebime koydugumda kulaklik sinyali almiyor. Bunun sebebi ne olabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt