Bluetooth kulaklık hakkında çok acil yardımm.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pasha14

pasha14

Üye
    Konu Sahibi
Bluetooth kulaklık hakkında çok acil yardımm.
Arkadaşlar ben S5603Preston ve 5800 kullanıcısıyım. Bluetooth kulaklık alıp ikisi ilede müzik dinlemek istiyorum. Fiyat önemli değil yeterki işimi görsün varsa önerebileceğiniz modeller tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. :)

kol@j

kol@j

Üye

--------------- Ekleme ---------------

hayırlı olsun şimdiden

eseslisemih26

Üye

bu modeli kullanıyorum ses kalitesi gerçekten çok güzel verdiğim parayı hak eden bir kulaklık.tavsiye ederim:oke:

pasha14

pasha14

Üye
    Konu Sahibi

--------------- Ekleme ---------------

hayırlı olsun şimdiden

Yardımın ıcın tesekkurler kardesım. :)

bu modeli kullanıyorum ses kalitesi gerçekten çok güzel verdiğim parayı hak eden bir kulaklık.tavsiye ederim:oke:

Peki her telefonda müzik çalar mı bunlar ? Ben özellikle S5603'te çalmasını istiyorum.

cafcaf2010

Üye
Peki bu kulaklığın (Plantronics Backbeat 903 + Bluetooth Kulaklık) fonksiyonları nokia 5800 ve netbook'lar (bluetooth 3.0 olan)ile çalışıyor mu?

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Samsung Hm1000 önerebilirim 65-75 arası bass seviyeleri çok iyi ve 2 telefonla eşleşebiliyor:oke:

ibredi

Üye
arkadasla platronıcs 903 aldım 5800 ve htc de denedım muzık dınlıyorum fakat arama yapamıyorum bır ayarımı var sol tarafa 2 kere bastında son numaraayı arıyor ses gelıyor fakat benım sesım gıtmıyor acıllllllllllllll yardım ustelık ıkı tane aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt