Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bluetooth kulaklık hakkında çok acil yardımm.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pasha14
Üye
Konu Sahibi
Bluetooth kulaklık hakkında çok acil yardımm.
Arkadaşlar ben S5603Preston ve 5800 kullanıcısıyım. Bluetooth kulaklık alıp ikisi ilede müzik dinlemek istiyorum. Fiyat önemli değil yeterki işimi görsün varsa önerebileceğiniz modeller tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
kol@j
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
hayırlı olsun şimdiden
eseslisemih26
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu modeli kullanıyorum ses kalitesi gerçekten çok güzel verdiğim parayı hak eden bir kulaklık.tavsiye ederim
Peki her telefonda müzik çalar mı bunlar ? Ben özellikle S5603'te çalmasını istiyorum.
cafcaf2010
Üye
Peki bu kulaklığın (Plantronics Backbeat 903 + Bluetooth Kulaklık) fonksiyonları nokia 5800 ve netbook'lar (bluetooth 3.0 olan)ile çalışıyor mu?
cCc Maxcı cCc
Üye
Samsung Hm1000 önerebilirim 65-75 arası bass seviyeleri çok iyi ve 2 telefonla eşleşebiliyor
ibredi
Üye
arkadasla platronıcs 903 aldım 5800 ve htc de denedım muzık dınlıyorum fakat arama yapamıyorum bır ayarımı var sol tarafa 2 kere bastında son numaraayı arıyor ses gelıyor fakat benım sesım gıtmıyor acıllllllllllllll yardım ustelık ıkı tane aldım