akinorta Üye en güzeli force control widget. ben memnunum bluetooth u döndürme sensörü ekran ışığı vs tek noktadan tek dokunuşla açılıp kapanıyor. Tavsiyedir;
en güzeli force control widget. ben memnunum bluetooth u döndürme sensörü ekran ışığı vs tek noktadan tek dokunuşla açılıp kapanıyor. Tavsiyedir;
Cezzbedici3 Üye denedim sorun yok! dostum senin bt'de sorun olmasın ----------Eklendi @ 12:44:32 ---------- Yazıldı @ 12:43:52 ---------- yok yok bt'de sorun yoktur yazılımsaldır, Anna'da düzelir içini rahat tut
denedim sorun yok! dostum senin bt'de sorun olmasın ----------Eklendi @ 12:44:32 ---------- Yazıldı @ 12:43:52 ---------- yok yok bt'de sorun yoktur yazılımsaldır, Anna'da düzelir içini rahat tut
accman Üye Konu Sahibi sorunun benim telefonda olduğu anlaşıldı kardeşlerim.konu kilitlenebilir..teşekkürler.
Silinen Üye 627977 Kapalı Hesap Cezzbedici2' Alıntı: denedim sorun yok! dostum senin bt'de sorun olmasın ----------Eklendi @ 12:44:32 ---------- Yazıldı @ 12:43:52 ---------- yok yok bt'de sorun yoktur yazılımsaldır, Anna'da düzelir içini rahat tut Genişletmek için tıkla ... anna ne zaman çıkıyor
Cezzbedici2' Alıntı: denedim sorun yok! dostum senin bt'de sorun olmasın ----------Eklendi @ 12:44:32 ---------- Yazıldı @ 12:43:52 ---------- yok yok bt'de sorun yoktur yazılımsaldır, Anna'da düzelir içini rahat tut Genişletmek için tıkla ... anna ne zaman çıkıyor
Silinen Üye 627977 Kapalı Hesap Cezzbedici2' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bana hikaye gibi geliyor
heavenhawk Üye Soc-DooM33' Alıntı: vay arkadas cikmaz ayin son carsambasi cikacakmis dalga mi geciorsun liseli Genişletmek için tıkla ... koptum vala
Soc-DooM33' Alıntı: vay arkadas cikmaz ayin son carsambasi cikacakmis dalga mi geciorsun liseli Genişletmek için tıkla ... koptum vala
Sensation Emekli Yönetici aleranol' Alıntı: hadi bakalııım hop yukarıı Genişletmek için tıkla ... Önemli bir şey mi oldu konuyu hortlattınız?
aleranol' Alıntı: hadi bakalııım hop yukarıı Genişletmek için tıkla ... Önemli bir şey mi oldu konuyu hortlattınız?
aleranol Üye Konu tekrar hortladığı zaman tekrar ölecek mi? yoksa tepkimi çekecek onu denemek istemiştim ama tepki çekti. Özür dilerim bidaha böyle deneyler yapmam
Konu tekrar hortladığı zaman tekrar ölecek mi? yoksa tepkimi çekecek onu denemek istemiştim ama tepki çekti. Özür dilerim bidaha böyle deneyler yapmam
Sensation Emekli Yönetici aleranol' Alıntı: Konu tekrar hortladığı zaman tekrar ölecek mi? yoksa tepkimi çekecek onu denemek istemiştim ama tepki çekti. Özür dilerim bidaha böyle deneyler yapmam Genişletmek için tıkla ... Denemeseniz iyi olur çünkü yeni bir şey olmamış ve bu da yasak.
aleranol' Alıntı: Konu tekrar hortladığı zaman tekrar ölecek mi? yoksa tepkimi çekecek onu denemek istemiştim ama tepki çekti. Özür dilerim bidaha böyle deneyler yapmam Genişletmek için tıkla ... Denemeseniz iyi olur çünkü yeni bir şey olmamış ve bu da yasak.
S.E.C.R.E.T Üye Evet bu yasak ama Sensation ustamiz anlayisli oldugu icin sorun yok . Yasak olmasinin nedeni ise eski konunun yeni bir sey gibi gorunmesi sanirsam .
Evet bu yasak ama Sensation ustamiz anlayisli oldugu icin sorun yok . Yasak olmasinin nedeni ise eski konunun yeni bir sey gibi gorunmesi sanirsam .
MertcaN9 Üye aleranol' Alıntı: Konu tekrar hortladığı zaman tekrar ölecek mi? yoksa tepkimi çekecek onu denemek istemiştim ama tepki çekti. Özür dilerim bidaha böyle deneyler yapmam Genişletmek için tıkla ... bu zamana kadar belle konusunda kaç kişi hortalama yapmıştı bir kere de sen yapmışsın çok mu
aleranol' Alıntı: Konu tekrar hortladığı zaman tekrar ölecek mi? yoksa tepkimi çekecek onu denemek istemiştim ama tepki çekti. Özür dilerim bidaha böyle deneyler yapmam Genişletmek için tıkla ... bu zamana kadar belle konusunda kaç kişi hortalama yapmıştı bir kere de sen yapmışsın çok mu