BLUETOOTH İŞLEMİ GERÇEKLRŞTİRİLEMİYOR HATASI %100 çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

elit444

elit444

Üye
nasil germe anlatin yoksa tek kirilcak :)

- - - Eklendi - - -

helalll dedıgıı gıbı kastırdım oldu buuyuk ıhtımal yere falan dustugu zaman darbe alıo kastırıldıgı zaman yerıne oturuo yada temas edıo :))) SONUÇÇ başarılıı thnxx

nasil geriyon kardes

Symbianize

Symbianize

Üye
Bluetooth açın hani donuyor ya orda o ara sağ üst köeyr 5 6 kere sertçr vurum

sublieutenant

sublieutenant

Üye
:D telefonun bt modülündeki temassızlıktan kaynaklanan donanımsal bir sorundur.
Telefon modüle erişemediği için bu hatayı verir.
Bu şekilde telefonu gerdirdiğinizde telefonun modül kartları esneyeceğinden soğuk lehim bi şekilde temas eder ;)
Arkadaşın telefonunda bende yapıyorum fakat daha büyük problemlere sorun çıkartabilir, telefonunuzu kaybetmek istemiyorsanız tamire vermenizi tavsiye ederim..:oke:

orhaba

Üye
Denendi,başarılı:)
Bluetooh işlemi gerçekleştirilemiyor uyarısı alıyordum,telefonu arkadaşın dediği gibi kastırınca ilginç bir şekilde bluetooth açıldı.
Teşekkürler...

Duran.Y

Duran.Y

Üye
N73te karşılaşmıştım bu sorunla, s60v3 içinde var mi bi çözüm :)

hayalsiz08

Üye
dediğiniz şeyi yaptım oldu teşekkür ederim.

balyoz61

Kapalı Hesap
BLUETOOTH İŞLEMİ GERÇEKLRŞTİRİLEMİYOR HATASI ÇÖZÜMÜ

Arkadaşlar çok basit bir yöntem yapmaniz gerekenler

telefunun üstünü sağa doğru gerdirin

altinida sola doğru gerdirin

ve sonra bluetoothu açin..

Not : 5800 ve x6 da denenmiştir.

Olumlu veya olumsuz cevaplarinizi bekliyorum

Sabahtan beri evirip çeviriyorum, telefon kapandı açıldı, bir resim at, ben mi yanlış yapıyorum? kıracam en sonunda

kantar45

Üye
teşekkürler bana saçma gibi gelsede denedim ve düzeldi eline sağlık

F_R_E_D_Y_00

Üye
bende n73 var aynı sorun da bende var yaptım ama benım olmadı ltfn yardım edın

Tanju_Sevinc

Üye
Sabahtan beri evirip çeviriyorum, telefon kapandı açıldı, bir resim at, ben mi yanlış yapıyorum? kıracam en sonunda

Arkadaşım Telefonun Altını Dikey Bir Şekilde Avucunun İçine Al. Sağ El Avuç İçini de Telefonun Üstüne Koy. Sağ Elini Sağ Tarafa Sol Elini de Sol Tarafa Hafifçe Çok Zorlamadan 2 - 3 Saniye Çevir. Bırak. Olursa Olur Zaten. Olmazsa Sorun Başkadır. :) Kıracan Yoksa Telefonu.

Ben Dediğim Şekilde Yaptım ve Hata Kayboldu. Bilgilendirme İçin Teşekkürler. :)

hrncr

Üye
Arkadaşlar bu çözümü bende birkaç sitede okudum fakat dalga geçiyorlar diye denememiştim bile. Fakat burada anlatıldıgı gibi telefonun üst kısmını sağa, alt kısmını ise sola doğru kastırarak bluetooth u açmaya çalıştım ve vaayyyy annassssnı dedim gerçekten benm telefonumda işe yaradı. Kafayı yiycektim neredeyse. Formata filan gerek yok. Tarif edileni uygulayın açılacaktır inş.

Teşekkürler rambo_55_55

reisati34

Üye
ya ben yapamadım ya baştan anlatırmısınız

Black_28

Black_28

Üye
aç yaptığımız da biraz bekliyo ondan sonra gerçekleştirilemiyor diyor o arada kastıracaz tl i ama çok sağlıklı değil bence bırakınca aynı hale dönüyo açık gözüküyo ama hiç birşey yapılmıyo yapılsada baya zor oluyo sürekli kasılmış halde beklemek gerekiyo bende böyle sizleri bilmiyorum

fadem17

Üye
Valla ben hard format attim düzeldi sonra tekrar bozuldu bir türlü bulamamiştim çözümü ancak arkadaş gayet basit bir teknikle olayi çözmüş bende telefonun ön kamerasinin olduğu yere hafifçe bastirdim düzeldi. Teşekkürler emeğine sağlik

selam bende bi türlü açamıyodum bluetoothu en telefonun ön kamerasına biraz bastırınca artık bluetooth açlmaya başladı güzel bi çözüm tşkrler

eren3546

eren3546

Üye
allah senden razı olsun 1.2 hafta önce 5800 çok sert betona düştü bluetooth sorun vardı sayende düzeldi

Az önce tekrar bu şekilde oldu

zanator

Üye
işe yaradı kardeşim sağolasın

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Böyle bir hata varmıydı

lider63

lider63

Üye
olmadı

spyamonra

Üye
adamın dibisin hacı çok iyi çokda güzel oldu ohh be :)

Üst Alt