Bluetooth ile İşlem Başarısız - Nokia 6300

Sponsorlu Bağlantılar

nuggez

Üye
    Konu Sahibi
Bluetooth ile İşlem Başarısız - Nokia 6300
merhabalar arkadaşlar;
notebookumdan telefonuma .mp3 uzantılı dosyaları göndermeye çalıştığımda 1-2 saniye
gönderim yapılıyor fakat ardından telefonumda İŞLEM BAŞARISIZ diyip aktarımı kapatıyor.
Telefon hafızası ve hafıza kartında da yeteri kadar alan mevcut.
Araştırdığım ve bildiğim kadarıyla s40 serisi telefonlara virüs bulaşmıyor.
Problemin nedeni sizce nedir ? Benzer Problemi yaşayan varmıdır ?
Teşekkürler.

V 04.70
24-01-07
RM-217

Language
V 04.70
24-01-07
RM-217

• Beğen
Tepkiler: onat_bjk ve byname

Hellboy®

Hellboy®

Üye
kardes ben de bluetooth ıle mp3 gonderıken (pc mden telıme) aynı sorun olmustu ben usb kablo aldım suan hıcbır sorun yok

PAPADOC

PAPADOC

Üye
dayım kullanıyor öyle bi sorun yaşamadı gayet memnun laptop un bluetoothu ile mp3 atıyor gayet güzel bi şekilde

Frat99

Frat99

Üye
version çok dusuk

jatvalca

jatvalca

Üye
benim pc de kart okuyucu var ben onu kullanıyorum sana tavsiyemde en garantisi
usb kablosudur kablo varsa onu kullanmanı öneririm

daltonalp

daltonalp

Üye
bluetoth ıle zaten her zaman sorun yasanıor en guselı ya hafıza kartı okuyucu yada usb kablosu bende kullanıorum =)

Lion Heart

Lion Heart

Üye
Birincisi Nokia Software Updater aracılığıyla firmware'ını ver4.70den versiyon 6.01'e yükselt.
İkincisi emin değilim ama boş telefon hafızası ve göndermek istediğin mp3'ün boyutu ne kadar?

degerli43

degerli43

Üye
hafıza kartındaki dosyaları klasörlere at (örneğin müzikler için müzik klasörü) düzelecektir

aykut0051

aykut0051

Üye
arkadaşım hafıza kartını deiştirdiysen yani orjinali deilse oluo bazen bi kez biçimlendir istersen düzelir büyük bi ihtimalle

osmancinci

Üye
beyler benimde aynı sorun var bende arkadaşların tellerinden gönderirken hata veriyor (hafızada boş yer olmasına rağmen)
beyler versiyonu nasıl yükseltirim msn'me e-posta olarak gönderirseniz sevinirim
[email protected]

papi40

papi40

Üye
aynı sorunu bende yaşamaktayım.

xpeax_53

Üye
yyyaa o bendede vardı hafıza kartına(klasorlerin dısında)bazı dosyalar oldumu veri almıyo hafıza kartını deyiştimm daha olmuyo

esrarli_38

Üye
o büyük ihtmalle hafıza kartından olur önce biçimlendir olmazsa kartı değiştir

SİPSİ

Üye
beyler öyle sorun vardı 6300 bendeki hafıza kartındanmış biçimlendirdim hafıza kartını şimdi hiçbir sorun yok
notttttttt.....hafıza kartımı biçimlendirirken veri bırakma içinde yoksa silinir
bilginize

geneluye

geneluye

Üye
problem yaşamadım ancak bi program var oradanda dosyaları atabiliyorsun onu yükleyip oradanda atmayı deneyebilirsin menü de var

Laz¥

Laz¥

Üye
Söylenenleri yap olmazsa bende bir bakayım

mc zerem

mc zerem

Üye
bendede aynı sorun var

isyankar_yilmaz

Üye
hafıza kartını bçimlendirdim düzeldi teşekkürler

sukru_123