Bluetooth ile İşlem Başarısız - Nokia 6300

Sponsorlu Bağlantılar

djzeki9

djzeki9

Üye
Telefonu güncelle

tigana

Üye
arkadaşlar bunun için bi program var arkadaşımda alıp paylaşırım burda

raptutsak

raptutsak

Üye
O sorunu bende yaşıyodum daha sonra problemin bt driver kaynaklandığını ögrendim bt nin baska surumunu dene insallah yardımcı olmusumduq

onat_bjk

onat_bjk

Üye
Nokia 6300'da Bende aynı sorunu yaşıyorum acaba bunun bi çözümü varmı?

halil96

halil96

Üye
Bende Laptop Var, Bir Sorun Olmuyor Sen En İyisi Şunları Dene:

Hafıza Kartında Müzikler Diye Bir Klasör Aç ve Müziklerini Oraya At.

Hafıza Kartının Şifresini Kaldır.

Telefonu Bilgisayara Yakın Tut.

Olmazsa USB Kablosu Al, Kesinlikle Olur.

beyazaskin2

Üye
cem yilmazin dedigi gibi element uydurmayin arkadar sirf bu sorunu çözmek için üye oldum arkadalaş bilindiği üzere mikro hafıza kartları 2 gb a kadar genişletildi ve boyutunda bi farklılık olmadı bu nedenle işlem başarız hatalarını vermelerinin sebebi doğal ve normal ama basit çözülebilir şimdi telefonunuzdan hafıza kartına giriyorsunuz içinde ne kadar dosya varsa hepsini bi klasöre atıcaksınız mikro hafıza kartlarınn tahminimce 50-55 arası dosya limiti var Mb yada giga bay olarak demiyorum sıralama olarak diyorum 56. dosyayı kabul etmez şimdi siz bi klasöre toplayın içindekileri sorun düzelecektir diyeceksiniz klasör acmıyor acılmıs olan bi klasöre taşıyın hepsini ondan sonra gönderin pc den yad arkadaslarınızın telefonunudan müzik mp3 resim video vs. hepsini kabul eder mikro hafıza kartları dosya sıralamasını 55 dosya 56 yıkabul etmez yeni yeni klasörlere toplayacaksınız. video klasöründe müzik var veya resimlerde video var farketmez ama 55 sırayı geçmesin. teşekkürler

emre_071

Üye
arkadaşım bende de NOKIA 6300 var aynı sorun bendede var bn kardeşimin telefonunu alıp hafıza kartlarını değiştiriyorum öyle alıyor mp3 ü sorunu bende anlayamadım

İsmet.Legend

Üye
alınan dosyaları falan sil oluo

totor

Üye
ben 6300 kullanıyorum telefon diger telefonlara bluetooth ile veri gönderiyo ama benim telefona bluetooth ile veri gönderilmiyo ne yapmalıyım bi yardımcı olunn

SaWLeaDeR

SaWLeaDeR

Üye
bluetooth bozulmuş olabilir sen telefonu çook sert bir şekilde düşürdün mü?? bir servise felan git söyle onlara belki bişi yaparlar

ali 1094

Üye
arkadaşlar benim bluetooth 2 güne kadar açılıyordu fakat şimdi açılmıyor menü ayarlar bağlantı bluetooth kapalı yazıyor tıklıyorum açık diyorum bluetooth açılıyor diyo ama açılmıyor sonra tekrar açık yazana basıyorum bu seferde görmüyor hiç buseferde bluetooth açılıyor bile yazmıyor ancak telefon kapatılıp açılınca bluetooth açılıyor yazıyor ama açıl mıyor yardıcı ola bilirmöisiniz
:bilmm

dj-61

dj-61

Üye
arkadaş ya ben anlamıyorum, adam bluetooth sorunum var diyor sizler başka şeyler söylüyorsunuz, tamam bir secenektir ama sorunun cözümü değildir, birde bende sorun yok diyor vatandaş, soruna cözüm varsa cözüm sounun yada buna yönelik fikir beyan edin kalabalık olmasın bizde aradığımız cabuk bulalım.. ve en temiz veri aktarma BT ile yaparsın belki yavaş olur ama daha temiz ve daha bratikdir, bende bütün teknolojiyi kullndığım halde bt yi tercih ediyorum, kardeşim telefonda bu sorun var arasıra gercekleşiyor, daima olan bir sorun değil, ben daha önce nokia için bazı uygulamaalrdaki hatalardan dolayı sistem içine girerek bunları yenisi ile değişdirdim ve düzelmişdi acaba böyle bir sorun mu oluyor diye de düşünüyorum.., tabiki sorun kesin cözüm donanımsal bir hata yoksa telefon yazılım yüklemesi sistem sorunlarını kesinlikle cözer.. ama onca veri yedekle tekrar yükle ya gözden kacan olurmu diye bunu tercih etmekdense sorunun cözümünü bulmakda fayda var..

- - - Eklendi - - -

evet bir yerde paylaşılan cözümü şimdi uyguladım sonuc olumlu, şu şekilde işlem, hafıza kartı icindeki dosyalarını klasörlerine taşıyorsun, yani arşivle dağınıtk olmasın, müzikler müziklerde, fotoğraflar fotoğraflar vs klasörlere taşıdığında sonuc olumlu..

Üst Alt