arkadaş ya ben anlamıyorum, adam bluetooth sorunum var diyor sizler başka şeyler söylüyorsunuz, tamam bir secenektir ama sorunun cözümü değildir, birde bende sorun yok diyor vatandaş, soruna cözüm varsa cözüm sounun yada buna yönelik fikir beyan edin kalabalık olmasın bizde aradığımız cabuk bulalım.. ve en temiz veri aktarma BT ile yaparsın belki yavaş olur ama daha temiz ve daha bratikdir, bende bütün teknolojiyi kullndığım halde bt yi tercih ediyorum, kardeşim telefonda bu sorun var arasıra gercekleşiyor, daima olan bir sorun değil, ben daha önce nokia için bazı uygulamaalrdaki hatalardan dolayı sistem içine girerek bunları yenisi ile değişdirdim ve düzelmişdi acaba böyle bir sorun mu oluyor diye de düşünüyorum.., tabiki sorun kesin cözüm donanımsal bir hata yoksa telefon yazılım yüklemesi sistem sorunlarını kesinlikle cözer.. ama onca veri yedekle tekrar yükle ya gözden kacan olurmu diye bunu tercih etmekdense sorunun cözümünü bulmakda fayda var..
- - - Eklendi - - -
evet bir yerde paylaşılan cözümü şimdi uyguladım sonuc olumlu, şu şekilde işlem, hafıza kartı icindeki dosyalarını klasörlerine taşıyorsun, yani arşivle dağınıtk olmasın, müzikler müziklerde, fotoğraflar fotoğraflar vs klasörlere taşıdığında sonuc olumlu..