Bluetooth hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

enes92

Üye
    Konu Sahibi
Bluetooth hakkında
blutut aldım yeni sanırım cd siz çalıyor cd siz çalışıyor dedi ordaki alcam adam ama nasıl yapcamı bilmiyorum
tel 6600
Blutut v.2.0

Master_Evil

Master_Evil

Üye
önce cddeki programları yükle
programları yüklemeden önce bluetooth cihazını pcye takma program yükleme esnasında cihazı isterse tak ama
sonra bi restart at pcne cihazı tak hayırlı olsun

enes92

Üye
    Konu Sahibi
ama cd yok cd sizi çalışcak dedi

dreamboys69

dreamboys69

Üye
cdsiz çalışır fakat ilkbaş cdyi yüklüceksin sonra cdye gerek yok.ama illaki cd olmalı kutusunda...

enes92

Üye
    Konu Sahibi
yok kutuda cd ye adam bide tersliyor cd siz çalışıyor orda gelen şeye tıklıcakmışız biş idedi

Altun.

Altun.

Üye
:D:D:D tersledimi aga cd siz ürünmü olur. o zaman internette indirecen driver ini. markasını modelini sölede koyalım buraya bulabilirsek eğer

dreamboys69

dreamboys69

Üye
ben olsam iade ederim,15günü geçmediyse tabiki.
dün mmc aldım sorunlu çıktı bugun iade ettim,yani bluetooth cdsini neden vermiyor ben onu anlamıyorum...

targa911

Üye
driversiz ürün mü olur ya ben olcam ne kadr süre geçerse geçsin çevire çevire sokarım onu o adama cd olmadan neye tıklıcan neyi kuracan ala ala yav snirlendim valla

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaş, satıcı muhtemelen Windows Xp yada vista kulladıgını düşünerek öyle demiştir çünkü bazı ürünleri bu işletim sistemleri oto. tanımakta.

Sen simdi aleti pc ye taktıktan sonra, yazılım kurulduysa sorunsuzca kendiliginden, saatin orada bir simge belirmesi gerek herşey tamam ise

Bu sekilde bir simge saatin orada yok ise, yazılım ve sürücü gerektiriyordur alet.

Neyse bu simge oldugunu düşünerek, satıcı öyle söylemiş çünkü ne yapman gerektiği o simgeye sağ tıklayınca yazacak. Eğer dosya al seçenegine basarsan 6600 dan dosya gönderirebilirsin o arada.

Dosya gönder dersen, seçtigin dosyaları telefonunu bulur ve gönderir

Ayrıca blutut degil, bluetooth

İyi forumlar ;)

fahri1264

Üye
aferin iyi tiyo benim işimide gördü tsk

fahri1264

Üye
teseklkur

pallik

pallik

Üye
:yuru:yuru:yuruBir GüN SeNdE ÜnLü OLaCaKsIn TaKmA KaFaNa:yuru:yuru:yuru :horse::gun1::zong::konus::duvar2::maxicep::scooter::sopa::alsana::locked::sahan2::birak::sahan::muha::oha2::dance::nargile::destere:

ciccikiss

Üye
bluetoothu usb ye tak sonrada sağ tıklayıp gönder yap bu kadar benimkide cd siz çalışıo

xkadir61

xkadir61

Üye
service pack2 'nin yüklü olduğu bilgisayarlarda bluetooth drıversiz çalışır.
masaüstünden bilgisayarıma sağa tıkla,özellikler de, orada 'service pack2' yazıyorsa sorun yoktur.

osezer10

osezer10

Üye
makinene xp kurulu ise driver kurmana gerek yok otomatik tanır benim subzero öyle ;)

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
bazı sistemlerde bluetooth cd siz kurulup çalışıyor

toprakumit

toprakumit

Üye
Abicim driver olmadan olmaz... Sürücüsünü bulup kurması lazım.. Bu yazıcı değilki hemen ekleden eklesin... Dimi ama ;)

schumici

schumici

Üye
birader aleti taktıktan sonra her türlü yolu deneyip yapamadıysan cd lazımdır satıcı çok biliyosa gelsin yapsın o zaman

tntcreez

Üye
ben az once ınternetten ındırdım ama calısmıyor neden yerel ag baglantısı3 takılı degıl dıyor yardım lutfen

Takipçi Satın Al

Üst Alt