bluetooth casus programı

Sponsorlu Bağlantılar

_vezir_

Üye
    Konu Sahibi
bluetooth casus programı
arkadaşlar ben bulamadım böyle bir program var mı doğrusu onu da blmiyorum var sa bir yardımcı olabilir misiniz benim aradığım bluetooth ile başka bir telefondan bilgi alma resim alma müzik alma systemine girebilmek için bluetooth ile çalışan bir program ama bilgilerini ala cağım kişi bunu anlamayacak bende onu kişiye hiç bir ileti gitmeyecek bendeki telefon kişini ki ile yetkili olacak böle bir program arıyorum bile duyan var ise bana yardımcı olur sa çok sevinirim

• Beğen
Tepkiler: xxvarna, mejbur_1905, Maxis_ ve 4 diğerleri

odesav

Üye
kardeş ayıp olcak ama sende çok şeyistiyosun bunu yaparlar ama öle internet ortamına atmazlar :D

kanka2008

Üye
budur abiciyim:)

willrock

willrock

Üye
yoktur öyle bişey

maxirıdvan

Üye
ben biliyorum ama karşındakine yükleyebilmen gerekiyor bunu ben kullandım ama tavsiye etmem

XXPOXX

XXPOXX

Üye
bencede yoktur öle birşey

sekose

Üye
kardeş öle bişi varda her telefonda yok:(

dellee

Üye
samsung'un yenı cıkarttıgı telefonların (g serısı) bazılarında orjınal var bu program...

foto4

Üye
saçmalık....

hull_ram

hull_ram

Üye
Walla kardesm cok sey istyn ama simdiye kadar karsilastgm en orjinal bluetooth prosu bt terror o da python tabanli

madmax123

Üye
iyi olurdu yahu

keops31

keops31

Üye
war arkadasLar adı ise BluetoothFTP adında qecıyo ama nokıaLarın hepsıne oLmuyo uyuz oldum :s

kenan_elli8

Üye
o dediğin gazoz ağacı o da burda yetişmiyo :)

azrael1983

azrael1983

Üye
o program var ama 2 telefondada yüklü olması lazım artı karşı tarafta yetkili olman lazım kiş alasın

kur

kur

Üye
bt.hack.2.10 diye rapid:islikde var indir ..
rar sifresi: :sn:

--------------- Ekleme ---------------

rar sifresi: dir...

SİPSİ

Üye
var beyler ben kullanıyorum bende 6120c var çok memnunum programın ismi (blueFTP) ama linki yok eimde araştırın

--------------- Ekleme ---------------

hadda maxicep de var arama motoruna (blueFTP)yaz aynen yazın çıkıyor

geneluye

geneluye

Üye
böyle bir program olsaydı elbet tv ye çıkardı haberlerde

muratkasap

Üye
var smasung d600 var

ismaily86

Üye
Selam kardes bak ben ne buldum senin icin biraz internette ararsan bulursun programin adi bloover !

Indirme Linki burda:

resmigenc

resmigenc

Üye
hayaller gerçekten umuttur arkadaşım... sana bu yolda mutluluklar dilerim beklemeye devam et bigün belki...:oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt