bluetooth casus programı

Sponsorlu Bağlantılar

hattemo

hattemo

Üye
samsung l 700 telefonlarda var bu pro.....orjinal....walla benim tlf na girdi herşeyi kopyaladı

serserisyankar

Üye
oyle bısı war ama snden izin almadan yanı sn bulutut baglantısını kabul etmezsen oyle bısı yapamaz bu arada o kısıyle bulutut baglantısına gırdıysen onceden bulutut ayarlarından onun tlını eslesmelerden sıl program ise maxicepte war ismı buluptf sonra war bısıler işte

09erbaa

09erbaa

Üye
çok şey istiosun ama olsa güzel olur

selahattin t

Üye
arkadaşlar öyle program var bende ..... 7610 dan 6630 a BT yle bağlanıyorum vee 6630 dan7610 a
resimler mp3 ler mesajlar ve rehber e 7610 dan 6630 a bağlanıp 7610 blututla kendim atıyorum .....

the6606

Üye
öyle bişey yoktur! ne biçim bir cümle yaw. War anasını satam öyle bişey war.Hem olup olmadığını bilmiyorlar hemde öyle bişey yokTUR gibi abuk bir ifade kullanıyorlar .bu ne alem bu ne feci hayat be michael!

Maxis_

Maxis_

Üye
arkadaş bnde vardı oyle bi program hem dosya yonetici hemde hack işi goruyodu fakat kullanım suresi vardı o uyzden tjrar tkrar yuklemek zorunda kalıyodun

hasanozdemir

Üye
blu ftp olması lazım bak istersen

::Black_Devil::

::Black_Devil::

Üye
ne bu be olursa kendimize alırız ndn internete atalım ki :D

dogugun12

Üye
Bu işine yarar inş.Bunla başka telefonlardan dosya alırsın numara aratırsın süper bi program.

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
war bole bı pro ben kullan dım ..ıyıce arastırın ...cok ta gusel msj lara rehbere vıdeolara fotolara kadar calıyor....

Takipçi Satın Al

Üst Alt