Bluetooth Acil Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Connect

Üye
    Konu Sahibi
Bluetooth Acil Yardım
WIDCOMM Bluetooth software 1.4.2 Build 10 kullanıyorum daha doğrusu kullanıyordum usb yi taktığımda bilgisayar tanımıyo programı tekrar kurdum ama yinede fayda etmedi bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Connect

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edecek kimse yokmu arkadaşlar?

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
masaüstünde bilgisayarıma gel mouse ile sağ yap
özellikler aygıt yöneticisi
eyer sayfada sarı renkde bir ünlem işareti varsa
sağ yap tarama tapsın
yoksa yine söyle arkadaşlarım kullanıyor
onlardan yardım alabilirim

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
<div class='quotetop'>(pskolojik maynağ &#064; Mar 4 2006, 02&#58;03 PM) [post=290404]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
sağ yap tarama tapsın
[/b][/quote]

Yukarda yazılanlara ek olarak Tanınmayan Aygıtın Üstüne Gel Çift Tıkla Sürücü bölümünden Tekrar Aygıtı Güncelle Eğer Olmazsa Önce Kaldır Sonra tekrar başlat ve yeniden Yüklesin. Yine hata olursa O zaman Senin Driver&#39;ınla Aygıtın aynı değil demektir.

Connect

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(PcM@STéR &#064; Mar 4 2006, 02&#58;25 PM) [post=290421]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(pskolojik maynağ &#064; Mar 4 2006, 02&#58;03 PM) [post=290404]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
sağ yap tarama tapsın
[/b][/quote]

Yukarda yazılanlara ek olarak Tanınmayan Aygıtın Üstüne Gel Çift Tıkla Sürücü bölümünden Tekrar Aygıtı Güncelle Eğer Olmazsa Önce Kaldır Sonra tekrar başlat ve yeniden Yüklesin. Yine hata olursa O zaman Senin Driver&#39;ınla Aygıtın aynı değil demektir.
[/b][/quote]

Arkadaşlar programı kaldırıp yeniden kurdum aygıtı yeniden tanıttım problem çözüldü teşekkürler.

angelscafe

angelscafe

Üye
sevindik valla kolay gele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt