Kardeşim çok teşekkür ediyorum. Sorunum haloldu. 8.maddeyi harfiyen yerine getirdim ve tekrardan blue stacks 0.9.34.4500 sürümünü kurdum. tek problem oldu. O da boot ekran piksel ayarından dolayı boot çalışmadı. Bunun için ScreeRee_v08 diye bir program indirip kurdum. o problem de ortadan kalktı. Ekran problemi sadece win 8 lerde oluyor diye biliyordum ama. Geçen kurduğumda böyle bir problem yaşamamıştım. Neyse onu da program ile hallettim. Blue stacks 09.34.4500 versiyonu benim daha önce kullandığım 09.18.5016 versiyonu ile arayüzleri aynımı acaba. Merak ediyorum... Sanki bir fark göremedim gibi.Aşağıya yeni kurduğum bluestacks ve kullandığım bootun ekran görüntüsünü koydum. Bir de dostum ben şu an broken boot v3.0.5 Beta versiyonunu kullanıyorum. şu an en iyi versiyon ve sürüm nedir acaba.. ve nasıl bulabilirim. siz hangisini tavsiye ediyorsunuz. Bu merak ettiğim konularda da bana yardımcı olursanız beni çooook mutlu mesut edeceksiniz.. Gerçi zaten çok mutlu ve mesudum... En büyük problemimi ortadan kaldırdınız ya.... [emoji3][emoji3][emoji3]

Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır.....Bu konularda ya da farklı konularda yine problem yaşarsam yardım edeceğinizden eminim... Sevgi ve saygıyla görüşmek üzere BLade AzraiL KARDEŞİM...