Uygulama BlueStacks Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

atraksiyon_show

Üye
play marketten explorer uygulamasını indirin ve kurun. aç deyin. bluestacks içinde barındırdığı dosyalara bu uygulama ile girin android ve sonra data klasörün de bulunan libg dosyasını silin. bu kadar

ALINTI
Dostum indirdim ve kurdum ama bluestacks dosyasını bulamadım :(

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
Dusundumde senin kesin teamin yok indiriyon :D

atraksiyon_show

Üye
yok yok var ama ozel msj atmada zaman kaybettım. bu arada yardımların ıcın tekrardan sagol

ahsen2005

Üye
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. acil.... daha önce hiçbir problem yokken bluestacks açtım. sorun yok. clasha tıkladım siyah ekran problemi yaşadım. yani oyunun logosu dahi görünmüyor. siyah ekranda donup kalıyor... bunun üzerine blue stacksten önce, oyunu sildim. tekrar yükleyeyim diye olmayınca blue stakcs sildim. blue stacks tekrar kurdum. kurmada problem yok sanırım. (blue stacks büyük ekran olarak açıldı.) clashı yüklemek için google play store girdiğimde her seferinde aşağıdaki ekran görüntüsündeki hatayı veriyor.işin garip tarafı ekranda yeniden google hesabına girecek bir yer gelmiyor. google hesabımı açamıyorum.. sitede sizlerin söylediği her şeyi yapmama rağmen bir türlü düzelmedi ve sürekli aynı hatayı veriyor. herşeyi yaptım. blue stackse dair bütün dosyaları sildim. kayıt defterini temizledim. del-BST uyguladım. bluestacks ilk defa kuruluyormus gibi ana ekran seçme seceneği gelmesine rağmen google plaY STORE DA OTURUM AÇAMIYORUM.. bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. 1 haftadır oyuna pcden giremiyorum... elim kolum bağlandı. ilginiz için şimdiden teşekkürler. not: blue staacks sürümüm.. BlueStacks_Rooted_Mod_0.9.18.5016 üst sürümlerden 0.9.30. lu sürümleri de denedim.

Son düzenleme:
BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. acil.... daha önce hiçbir problem yokken bluestacks açtım. sorun yok. clasha tıkladım siyah ekran problemi yaşadım. yani oyunun logosu dahi görünmüyor. siyah ekranda donup kalıyor... bunun üzerine blue stacksten önce, oyunu sildim. tekrar yükleyeyim diye olmayınca blue stakcs sildim. blue stacks tekrar kurdum. kurmada problem yok sanırım. (blue stacks büyük ekran olarak açıldı.) clashı yüklemek için google play store girdiğimde her seferinde aşağıdaki ekran görüntüsündeki hatayı veriyor.işin garip tarafı ekranda yeniden google hesabına girecek bir yer gelmiyor. google hesabımı açamıyorum.. sitede sizlerin söylediği her şeyi yapmama rağmen bir türlü düzelmedi ve sürekli aynı hatayı veriyor. herşeyi yaptım. blue stackse dair bütün dosyaları sildim. kayıt defterini temizledim. del-BST uyguladım. bluestacks ilk defa kuruluyormus gibi ana ekran seçme seceneği gelmesine rağmen google plaY STORE DA OTURUM AÇAMIYORUM.. bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. 1 haftadır oyuna pcden giremiyorum... elim kolum bağlandı. ilginiz için şimdiden teşekkürler. not: blue staacks sürümüm.. BlueStacks_Rooted_Mod_0.9.18.5016 üst sürümlerden 0.9.30. lu sürümleri de denedim.

Broken bot taki 8. Maddeyi yap ve bluestacks 4500 ü kur sikintisiz oynuyabilirsin kardesim

• Beğen
Tepkiler: ahsen2005

ahsen2005

Üye
Kusura bakma dostum. Broken bottaki 8. Madde anlayamadim. Biraz açarsan sevinirim. Dün gece sabah 4 é kadar bununla uğraştım anam ağladı artık kafam durdu.

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
Kusura bakma dostum. Broken bottaki 8. Madde anlayamadim. Biraz açarsan sevinirim. Dün gece sabah 4 é kadar bununla uğraştım anam ağladı artık kafam durdu.
8. Maddeyi ac ve ordaki yazanlar gibi kaldir bluestacksi sonrada 4500 olan blue yu yukle bukadar

• Beğen

ahsen2005

Üye
8. madde bu konu altında mı kardeşim

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
Broken bota tikla

• Beğen

ahsen2005

Üye
8-BLUESTACKS SİYAH EKRAN ALANLAR VE HESAPLAR ARASI GEÇİŞ SAĞLIYAMAYANLAR İÇERİ ----- sanırım bu konu başlığından bahsediyorsun...

ahsen2005

Üye
Kardeşim çok teşekkür ediyorum. Sorunum haloldu. 8.maddeyi harfiyen yerine getirdim ve tekrardan blue stacks 0.9.34.4500 sürümünü kurdum. tek problem oldu. O da boot ekran piksel ayarından dolayı boot çalışmadı. Bunun için ScreeRee_v08 diye bir program indirip kurdum. o problem de ortadan kalktı. Ekran problemi sadece win 8 lerde oluyor diye biliyordum ama. Geçen kurduğumda böyle bir problem yaşamamıştım. Neyse onu da program ile hallettim. Blue stacks 09.34.4500 versiyonu benim daha önce kullandığım 09.18.5016 versiyonu ile arayüzleri aynımı acaba. Merak ediyorum... Sanki bir fark göremedim gibi.Aşağıya yeni kurduğum bluestacks ve kullandığım bootun ekran görüntüsünü koydum. Bir de dostum ben şu an broken boot v3.0.5 Beta versiyonunu kullanıyorum. şu an en iyi versiyon ve sürüm nedir acaba.. ve nasıl bulabilirim. siz hangisini tavsiye ediyorsunuz. Bu merak ettiğim konularda da bana yardımcı olursanız beni çooook mutlu mesut edeceksiniz.. Gerçi zaten çok mutlu ve mesudum... En büyük problemimi ortadan kaldırdınız ya.... :biggrin::biggrin::biggrin::maxicep: Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır.....Bu konularda ya da farklı konularda yine problem yaşarsam yardım edeceğinizden eminim... Sevgi ve saygıyla görüşmek üzere BLade AzraiL KARDEŞİM...

• Beğen
Tepkiler: BLade AzraiL
BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
Kardeşim çok teşekkür ediyorum. Sorunum haloldu. 8.maddeyi harfiyen yerine getirdim ve tekrardan blue stacks 0.9.34.4500 sürümünü kurdum. tek problem oldu. O da boot ekran piksel ayarından dolayı boot çalışmadı. Bunun için ScreeRee_v08 diye bir program indirip kurdum. o problem de ortadan kalktı. Ekran problemi sadece win 8 lerde oluyor diye biliyordum ama. Geçen kurduğumda böyle bir problem yaşamamıştım. Neyse onu da program ile hallettim. Blue stacks 09.34.4500 versiyonu benim daha önce kullandığım 09.18.5016 versiyonu ile arayüzleri aynımı acaba. Merak ediyorum... Sanki bir fark göremedim gibi.Aşağıya yeni kurduğum bluestacks ve kullandığım bootun ekran görüntüsünü koydum. Bir de dostum ben şu an broken boot v3.0.5 Beta versiyonunu kullanıyorum. şu an en iyi versiyon ve sürüm nedir acaba.. ve nasıl bulabilirim. siz hangisini tavsiye ediyorsunuz. Bu merak ettiğim konularda da bana yardımcı olursanız beni çooook mutlu mesut edeceksiniz.. Gerçi zaten çok mutlu ve mesudum... En büyük problemimi ortadan kaldırdınız ya.... [emoji3][emoji3][emoji3]:maxicep: Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır.....Bu konularda ya da farklı konularda yine problem yaşarsam yardım edeceğinizden eminim... Sevgi ve saygıyla görüşmek üzere BLade AzraiL KARDEŞİM...

Gecikme mesajindan dolayi ozur dilerim.
1 aydir cok yogunum.
Blue daki arayuzler ayni evt. Dosyalarinda biraz farklilik var okadar.
Ben 3.2.0 ı oneririm ama yinede sen bilirsin :)
Biz tesekkur ederiz.

• Beğen

ahsen2005

Üye
Ben bunu kurmadım ama kurmak gerekiyor mu? Ne işe yarıyor. Cahilliğimin kusuruna bakmayın.

ahmetsivrikaya

Üye
bluestackla oyun oynarken bu sekılde baglandıgım tespit edildi oyun yetkılılerı bluestack la girmek ban sebebi demişler nasıl gizleyebilirm bluestackdan girdigmi ?

Üst Alt